Boss the Scent for her: Miris koji se temelji na igri zavođenja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.08.2016.

131

Boss the Scent for her

Boss the Scent for her

Dizajnirajući Boss the Scent for her Jason Wu je oživio dinamički kontrast ženstvenosti i muževnosti

Inspirisan neodoljivim činom zavođenja, Jason Wu je opisao Boss ženu istim kvalitetima koja odlikuju Boss muškarca. Ona je elegantna, ženstvena i jaka Boss žena. Ali ona skriva nešto misteriozno: svoju zavodljivu stranu koja je čini tajnovitom, sexy i neodoljivo privlačnom. U igri zavođenja ona je ravnopravan suparnik Boss muškarcu. Da, na kraju se predaje, ali samo onome i onda kada ona želi...
Dizajnirajući Boss the Scent for her Jason Wu je oživio dinamički kontrast ženstvenosti i muževnosti. Dok je ženstvena bočica u obliku dijamanta oličenje isticanja ženstvenosti, poklopac bočice je inspiriran kultnim BOSS dugmadima za menžetne pretočenim u zaštitni modni detalj kopči na Boss asesoarima. Ideja dizajna govori nam da kad se vrata zaključaju, svijet muškarca i žene postaje jedan.
Poput savršeno skrojene haljine nošene preko gole kože, Boss the Scent for her temelji se na ideji zavođenja. Od početnog buđenja osjetila do otkrivanja skrivenih dubina, miris asocira na igru zavođenja. U središtu ove priče leži miris- luksuzan i senzualan, on baca iskre međusobne privlačnosti koja tjera nju i njega da se uključe u igru jednakih. I što se više približavaju jedno drugom, oni otkrivaju istinu o svojim emocijama, dok mirisna kompozicija odražava okrepljujuću snagu kako se miris intenzivira.

Kako se miris razvija, toplo i sofisticirano srce orijentalnog cvijeta osmanthusa počinje da otkriva skrivenu snagu koja leži ispod. Uvodna lagana, profinjena privlačnost razvija se u tamniju, opojnu snagu koja neraskidivo povezuje BOSS ženu i muškarca. Intenzitet i mistika čina približavanja izaziva neporecivu hemiju koja čini da oboje pokleknu pred snagom THE SCENT mirisa.

VIŠE O TEMAMAženski mirisiHugo Bossženski parfemiJason Wu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se