Borna Kotromanić u jesen će zakoračiti u brutalnim gležnjačama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.09.2019.

0

Borna Kotromanić. Foto: Juraj Vuglač

Borna Kotromanić. Foto: Juraj Vuglač

Otvorenje izložbe fotografija Rena Hanga privuklo je i poznate face, a najveću pozornost svojim je odvažnim, malo drugačijim jesenskim stylingom 'ukrala' Borna Kotromanić

Sinoć je u zagrebačkoj galeriji Kranjčar u sklopu Organa Vida predstavljena izložba Zakorači ravno u moje srce kineskog fotografa Rena Hanga. Izložba donosi pregled njegovog radikalnog opusa kojim predstavlja portret vlastite generacije i komentira kinesko društvo. Intimne fotografije prijatelja, s dozom humora progovaraju o ljudskim odnosima, emocijama i prijateljstvima.
Ren Hangovi portreti utemeljeni su na povjerenju i bliskosti koju gradi s prijateljima koje ne naziva svojim subjektima već svojim suradnicima. Fotografije su dakle prije svega priča o jednoj generaciji, vremenu provedenom zajedno te međusobnoj komunikaciji pretočenoj u fiktivne vizualne fantazije.
Otvorenje izložbe fotografija Rena Hanga privuklo je i poznate face, a najveću pozornost svojim je smjelim, malo drugačijim jesenskim stylingom 'ukrala' Borna Kotromanić. Je li pogodila s vrlo zanimljivim gležnjačama na visoku petu i ostatkom kombinacije - prosudite sami!

VIŠE O TEMAMABorna KotromanićRen Hang
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se