Borboleta X ULTRA: Modna kolekcija u kojoj idemo na Park Mladeži

Piše: CroModa, Split
Objavljeno 04.07.2019.

0

Borboleta X ULTRA

Borboleta X ULTRA

Kolekciju ULTRA Europe 2019 čini odjeća namijenjena djevojkama i mladićima, a moći će se kupiti atraktivne majice, hudice, haljine te hlače

Sunce, ljeto i more! Vrijeme je festivala, a to znači i vrijeme festivalske mode. Pravi fashionisti ne shvaćaju ovo olako, a rezultat njihove kreativnosti i maštovitosti vidjet će se uskoro i na festivalu ULTRA Europe, kad će razigrane i mladenačke modne kombinacije ispuniti stadion Park Mladeži. Za sve ljubitelje mode, stiže najnovija atraktivna kolekcija odjeće te brojnih modnih dodataka s potpisom festivala, a priču o prijateljstvu, glazbi i ljetu, u posebnoj modnoj kampanji snimljenoj nedavno u Zagrebu, ispričali su poznati hrvatski modeli Luna Valas, Paula Puškaš te Drago Pezić. Svaki pravi trendsetter teško da će moći odoljeti i novoj kolekciji Borboleta narukvica, nastaloj u suradnji s ovim festivalskim brandom.

Borboleta X ULTRA

Borboleta X ULTRA

Kolekciju ULTRA Europe 2019 čini odjeća namijenjena djevojkama i mladićima, a moći će se kupiti atraktivne majice, hudice, haljine te hlače u kojima će ovogodišnji festivalski styling biti još odvažniji. Tu su i brojni dodaci poput naočala, narukvica, privjesaka i kapa koje će ujedno biti i najbolja uspomena na trenutke provodene na najvećem međunarodnom događanju u Hrvatskoj. Modna kampanja snimljena je na ulicama Zagreba, a poznati modeli stali su pred objektiv Nike Goge. Šminku potpisuje Žana Kožul dok se za frizure pobrinuo frizerski salon Opium.

Borboleta X ULTRA

Borboleta X ULTRA

Osim najnovije modne kolekcije, festival ULTRA Europe može se pohvaliti još jednom uspješnom suradnjom. U suradnji s jedanim od najpoznatijih svjetskih brandova Borboleta, osmišljena je posebna edicija prepoznatljivih narukvica. Riječ je o ručno izrađenom nakitu koje krasi srce s logom festivala, a moći će se kupiti u raznim ljetnim bojama. Priča o Borboleti je priča o prijateljstvu, ljubavi i sreći, a vrijednosti su to koje i ULTRA Europe uspješno širi već sedam godina. Neke od poznatih klijentica i ljubiteljica ovog branda su Kendall Jenner, Paris Hilton, Kate Hudson, Lena Perminova, Camelia Huls i Despina Petrić, a posebna ULTRA kolekcija zasigurno će već ovog ljeta naći brojne poklonike.

 Luna Valas, Paula Puškaš i Drago Pezić

Luna Valas, Paula Puškaš i Drago Pezić

Posebna edicija narukvica moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima i dućanima Borboleta kao, i na prodajnim mjestima festivala ULTRA Europe.


VIŠE O TEMAMAUltra EuropeBorboletahudiceLuna ValasPaula PuškašDrago Pezić
Povezano