Boja njenog kaputa je famozna, a gležnjače u ovom stilu su hit

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 10.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Obožavamo sve nijanse zelene, a ova ljepotica sa špice odlučila se za njeno malo svjetljije izdanje. I to u kombinaciji s gležnjačama u kaubojskom stilu.

I dalje smo u čvrstom modnom razgrljaju zime, ali proljeće kao da proviruje iz svakog stylinga. Još uvijek sramežljivo i diskretno, ali definitivno nam daje do znanja da je još malo pa - pred vratima. Osjetilo se to i na protekle dvije subotnje špice. Temperature jesu bile oko nule, ali udio proljetnih trendova definitivno je bio uočljiv.

Bude se i boje, zelena je već neko vrijeme tu oko nas, ali sada nam stiže ne samo u vojničkom kaki izdanju nego i u onim svojim malo svjetlijim, veselijim izdanjima. Za jedno takvo pobrinula se ova modno osviještena ljepotica čija nam je kombinacija zapela za oko.

U prvom je planu jako zanimljiv, ženstven kaput u divnom zelenom izdanju, usklađen s malo tamnijom nijansom ove boje na topu i torbici s potpisom domaćeg dvojca ELFS. Sve to našlo se u kombinaciji s dva zimska hita koja će na sceni ostati i u prijelaznom periodu - hlačama s efektom kože i gležnjačama u kaubojskom stilu.

Mi lajkamo!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekaputizelena bojakaubojske gležnjačeljepotica
Povezano