Blagdanske haljine koje će vas osvojiti već na prvi pogled

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2018.

1

La jupe je naziv brenda ženstvenih haljina elegantnog kroja čiji dizajn potpisuje Sanja Dujmović, a u čijoj je novoj kampanji zasjala Lidija Lešić

Inspiraciju za kolekciju Sanja je pronašla u toplom blagdanskom duhu i raspoloženju, ali i u ženi koja je drugačija i ženstvena, a istodobno decentna i romantična.
Jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih influencerica Lidija Lešić, pred objektivnom talentirane Rajne Raguž, savršeno je utjelovila lice blagdanske kampanje branda La jupe, a Cafe Gymnasium poslužio je kao scena za kreiranje jedinstvene i odvažne modne priče.
Za kosu su zaslužne čarobne ruke frizerskog tima iz salona Sophie, za make up Marko Tolić.

Kolekcijom dominiraju atraktivne maksi haljine od toplog pliša te midi haljine ukrašene detaljima od tila, čipke ili cvjetnim uzorkom i koje naglašavaju žensku siluetu i laskaju ženskoj figuri.

Lepršave haljine, sa snažnim prizvukom ženstvenosti, idealne su za kombiniranje i nosive u dnevnim i večernjim prilikama.

Haljine posebnim čine fini, kvalitetni materijali i kvaliteta izrade s naglaskom na funkcionalnost, udobnost i nosivost.

Bogata tekstura i odabir tkanina kao što su pliš i čipka daju posebno svečan i glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela ili senzualno padaju.

U šarmantnoj La jupe radionici posebno su ponosni upravo na vrhunsku kvalitetu izrade.

Haljine se ručno šivaju, a proces proizvodnje je u potpunosti personaliziran, tj. svaka haljina se šiva prema točnim mjerama klijentica.

VIŠE O TEMAMAhaljineLidija LešićLa Jupehaljine za Božićhaljine za Novu godinuSanja DujmovićRajna Raguž
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se