Blackpearl by Sara Lončarić u objektivu Gorana Čižmešije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.08.2015.

1

Lucija Raić iz agencije Talia model i Ivana Findrik iz Midikenna svojim poziranjem demonstrirale su srž branda Blackpearl

Dizajnerica Sara Lončarić je nakon prezentacije svog branda Blackpearl na nedavnom Zagreb Fashion Weeku odlučila kolekciju za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu predstaviti i kroz foto-kampanju. Fotografsko oko Gorana Čižmešije, stilizam Ivane Pavić i vizažističko umijeće Kristine Atletić prikazali su njenu hvaljenu retro-urbanu kolekciju sa stilskim utjecajem 70-ih na pomalo buntovan način kroz fotografije zamrznute u pokretu ili emociji.
Lucija Raić iz agencije Talia model i Ivana Findrik iz Midikenna svojim poziranjem demonstrirale su srž branda Blackpearl; elegancija, tajnovitost, nosivost, sloboda kretanja i mogućnost kombiniranja sa već postojećim komadima u ormaru svake urbane žene.
Najfinije talijanske vunene i svilene tkanine upotpunjene su kontrastnim prošivima, ukrasnim trakama i raskošnim krznom a pomalo monarhistički dojam kolekciji daju i veliki metalni gumbi. Kako na modnoj reviji, tako i u kampanji, konačni dojam zaokružili su šeširi Kobali i cipele Shoebox, a arhitekturalno moćna ulična lokacija snimanja ide u prilog ovoj Sarinoj kolekciji.

VIŠE O TEMAMASara LončarićGoran ČižmešijaLucija RaićIvana FindrikKristina AtletićMidikennTalia Modelšeširi Kobali
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se