Billie Eilish Vogueova je vjesnica proljeća

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 27.02.2020.

0

Billie Eilish za američki Vogue

Billie Eilish za američki Vogue

Pop superzvijezda Billie Eilish osvanula je na čak četiri naslovnice američkog Voguea za ožujak 2020. Za jednu od njih pobrinula se njena mlada obožavateljica iz Rusije.

Grammyjem nagrađena kantautorica Billie Eilish s naslovnice najznačajnijeg modnog magazina na svijetu uvodi nas u proljetno-ljetnu sezonu.
Američki Vogue u ožujku 2020. stiže pod četverostrukom naslovnicom - tri covera s Billie Eilish snimili su različiti fotografi (Hassan Hajjaj, Ethan James Green i Harley Weir), dok se za četvrtu naslovnicu, svojevrstan fan art, pobrinula 16-godišnja Ruskinja Nastya Kovtun, inače velika obožavateljica glazbe s Billie Eilish.
Foto: Vogue

Foto: Vogue

Naslovne stylinge potpisuje Alex Harrington, frizure je osmislio Mustafa Yanaz, dok se za make-up pobrinuo Fara Homidi.

Billie Eilish za Vogue

Billie Eilish za Vogue

"Možda me ljudi vide kao neku rušiteljicu pravila zato što sami osjećaju da trebaju slijediti pravila, dok ja to ne radim. Osobno se nikad nisam osjećala kao da se od mene očekuje bilo što. Radim što hoću i to je to", izjavila je Billie.

VIŠE O TEMAMABillie Eilishmodni magaziniVogue
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se