Bilić boysi snimili reklamu za Ožujsko pivo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.03.2012.

2

Luka Modrić

Luka Modrić

Ožujsko pivo sa zvijezdama nogometne reprezentacije snimilo je reklamni spot u povodu Europskog nogometnog prvenstva

Ožujsko pivo počelo je s pripremama za nadolazeći Euro snimanjem prvog dijela reklamnog spota u kojem su sudjelovali vodeći nogometni reprezentativci. Na snimanju spota koji prikazuje žestoku nogometnu igru u nogometnom kampu u Termama Čatež sudjelovale su nogometne zvijezde Darijo Srna, Luka Modrić, Danijel Pranjić, Stipe Pletikosa i Ivica Olić. Domaćim nogometnim zvijezdama u simulaciji nogometne igre pomogao je lokalni amaterski nogometni klub Trešnjevka, a simulacija dinamične utakmice događala se pod redateljskom palicom talentiranog filmskog redatelja Nevia Marasovića.
Ivica Olić, Luka Modrić, Danijel Pranjić i Nevio Marasović

Ivica Olić, Luka Modrić, Danijel Pranjić i Nevio Marasović

U televizijskom spotu u ulozi nogometnih navijača sudjeluju već prepoznatljiva televizijska lica Žujinih reklama: Rene Bitorajac, Mario Petreković, Davor Dretar Drele i Mladen Badovinac iz TBF-a. Osim aktualnih reprezentativaca i Žujinih likova, u reklamnom će se spotu pojaviti i neka od najvažnijih imena koja su obilježila domaći nogomet, a čiji će identitet Ožujsko pivo otkriti u završnoj fazi snimanja ovog zahtjevnog televizijskog spota.
Snimajući reklamni spot usred priprema za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, reprezentativci su profesionalno odradili posao i izvan nogometnog terena. Snimanje ovog spota samo je prvi korak u nizu aktivnosti koje Žuja u nogometnoj godini u kojoj slavi i svoj 120. rođendan priprema za sve ljubitelje nogometa i vrhunskog piva. U godini Europskog prvenstva, osim Žujinog 120. rođendana, obilježava se i stota godišnjica HNS-a, dugogodišnjeg partnera Ožujskog piva.

VIŠE O TEMAMAHrvatska nogometna reprezentacijaOžujsko pivoDarijo SrnaLuka ModrićDanijel PranjićStipe PletikosaIvica OlićRene BitorajacMario PetrekovićMladen Badovinac
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se