Beyonce, Solange Knowles i Jay Z: 'Problemi su iza nas'

Piše: Nina Josipović, New York, Zagreb
Objavljeno 16.05.2014.

1

Beyonce i Jay Z | Foto: Billboard

Beyonce i Jay Z | Foto: Billboard

Nakon žestokog verbalnog i fizičkog obračuna koji se odigrao početkom tjedna, Beyonce, Solange Knowles i Jay Z jutros su se obratili javnosti zajdničkim priopćenjem

Beyonce, Solange Knowles i Jay Z obratili su se javnosti i medijima zajedničkim priopćenjem vezanim uz slučaj žestokog obračuna njene sestre i supruga, koji su početkom ovog tjedna snimile nadzorne kamere. Napad Solange na Jay Z-ja pretvorio se u višednevni medijski spektakl, nagađanja o uzrocima ne prestaju. Evo što se na sve to kaže u jutrošnjoj zajedničkoj izjavi:
"Kao rezultat objavljivanja snimke nadzornih kamera od ponedjeljka 5. svibnja došlo je do brojnih nagađanja o tome što je potaknulo nesretni incident. Najvažnije je da naša obitelj zajednički prolazi kroz sve probleme, a Jay i Solange preuzeli su svaki svoj dio odgovornosti za ono što se dogodilo. Ispričali su se jedno drugome, a mi smo krenuli naprijed kao ujedinjena obitelj. Netočno je da je Solange bila pod utjecajem alkohola. Mi volimo jedni druge i - iznad svega - jedna smo obitelj. To što se dogodilo je prošlost, idemo naprijed i nadamo se da će i drugi učiniti isto".

VIŠE O TEMAMABeyonceSolange KnowlesJay Z
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se