Beyoncé: Ovo je tajna moje vitkosti!

Piše: A.Š., New York, Zagreb
Objavljeno 05.07.2015.

173

Beyonce

Beyonce

Američka superzvijezda Beyoncé u jednom nedavnom intervjuu otkrila je tajnu svoje vitke linije

Uopće nije tajna da slavna Beyoncé nije jedna od djevojaka koje su prirodno sklone mršavosti. Pjevačica nikad nije skrivala da svoju liniju koja inspirira mnoge nije dobila lako. Naprotiv, morala je uložiti ogroman trud. Zbog toga se pojavila masa glasina o dijetama koje pomažu Beyonce da (o)drži svoju liniju u formi. No, glumica je nedavno otkrila da je sva tajna isključivo u veganskom načinu prehrane!
"Od rođenja nisam baš bila najvitkija djevojka. Uvijek sam imala obline. Zato sam, još kao dijete, počela biti na dijetama". Naći nešto što će mi odgovarati i što će mi biti idealno bio je veoma težak zadatak", podijelila je glumica s portalom Hollywood Life, govoreći tako o spasonosnom veganskom načinu prehrane.
Usput rečeno, "dijeta mašte" koju je za nju odabrao holivudski trener i nutricionist Marco Borges opisana je u novoj knjizi The 22-Day Revolution, čijom je suatoricom nedavno postala slavna Beyonce.

VIŠE O TEMAMAmršavljenjeBeyonceThe 22-Day Revolution
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se