Besplatna online edukacija za trudnice i dojilje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2020.

0

Foto: Europa Donna

Foto: Europa Donna

Udruga Europa Donna Hrvatska organizira besplatnu online konferenciju 'Zdrava mama, sretna beba!', namijenjenu trudnicama i dojiljama

Ne postoji veza toliko snažna na ovome svijetu, ni ljubav toliko velika, od one između roditelja i djeteta. Biti roditelj znači nikada ne biti sam u svojim mislima, znači učiti o snagama koje niste znali da posjedujete, ali i doživjeti strahove koje niste znali da postoje. Roditeljstvo je zasigurno jedno od najzahtjevnijih zadataka na svijetu, ali u isto vrijeme i najljepše iskustvo života.
Svjesni da buduće majke, a posebno one koje se u toj ulozi nalaze po prvi put, imaju brojna pitanja i nesigurnosti vezane uz početak ovog uzbudljivog i jedinstvenog životnog razdoblja, udruga Europa Donna Hrvatska odlučila je organizirati besplatnu online konferenciju "Zdrava mama, sretna beba!", namijenjenu trudnicama i dojiljama. Kako bi pomogli korisnim savjetima i edukacijom svima koji se nalaze na ovoj životnoj prekretnici, na konferenciji će sudjelovati stručnjaci različitih profesija iz područja pedijatrije, nutricionizma, kineziologije, psihologije i citologije, a sudionici će iz prve ruke doznati sve o sljedećim temama:
- prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrani, prehrani dojilja, tehnikama dojenja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa

- prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba

- položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda

- postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti

- zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke

Konferencija će se održati online u subotu, 28. studenog s početkom u 10 sati. Uz vrijednu edukaciju, savjete, ali i odgovore na sva postavljena pitanja, Europa Donna Hrvatska pripremila je i malo iznenađenje. Prvih 100 sudionika koji se prijave i uključe na konferenciju dobiti će na kućnu adresu poklon paket sponzora edukacije koja će promijeniti vaš pogled na majčinstvo. Prijaviti se možete putem njihove email adrese: info@europadonna.hr.

VIŠE O TEMAMAEuropa Donnatrudnoćatrudnicedojilje
Povezano