Bershka ima haljinu sezone, evo zašto je tako popularna

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.03.2024.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Prekrasna asimetrična bijela haljina koja se probila na prvo mjesto Bershkine liste najbolje prodavanih komada vjesnik je vrućih trendova za nadolazeće toplije dane

Svakim danom otkrivamo sve više modnih trendova za sezonu u koju smo tek zakoračili. Liste bestselera najpoznatijih brendova govore nam puno toga o ključnim trendencijama sezone, u Bershki su tako donedavno vladali komadi sa životinjskim printom, ali sad je došlo do promjena koje nam sugeriraju da više i nismo tako daleko od prijelaza uz ljeto.

A ljeto na jeziku mode uvijek znači - bijela boja! Riječ je o klasiku koji uvijek nadjača prolazne trendove i koji savršeno ide uz preplanulu put. Ali i druge ljetne komade.

Bershka

Bershka

A jedan zbilja poseban bijeli komad probio se na prvo mjesto novog Bershkinog popisa bestselera. Govoroimo o ovoj upečatljivoj asimetričnoj midi haljini s prorezima koju su mnoge fashionistice poželjele u ormaru. Pravi je klasik u kojem ćete izgledati famozno, uz nju trebate samo još jedne trendi sandale... I proljetno-ljetni modni spektakl može početi!

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Cijena ovog Bershkinog hita iznosi 27,99 eura.


VIŠE O TEMAMAbijela bojaBershkahaljinemidi haljine
Povezano