Bershka donosi niz trendovskih traper komada za proljeće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.03.2022.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Mogućnosti su beskrajne, a od trapera na traper trend se vratio jači nego ikad, nećete morati birati između svojih favorita, možete ih nositi sve u isto vrijeme

Novi editorijal high-street branda Bershka vrti se oko jedne od najsvestranije, najotpornije i najizdržljivije tkanine koja se uspjela etablirati kao kultna ikona i nakon desetljeća na vrhuncu stila. Govorimo o DENIMU.

Bez obzira na vaš stil, uvijek će se naći traper odjevni predmet koji vam pristaje 100%, zbog čega vam predstavljamo novi izbor u kojem ćete pronaći najbolje verzije ove tkanine koja nikad ne izlazi iz mode.

Mogućnosti su beskrajne, a od trapera na traper trend se vratio jači nego ikad, nećete morati birati između svojih favorita, možete ih nositi sve u isto vrijeme.

Bershka

Bershka

Za žene predlažemo širok izbor stilova, od ženstvenog i urbanog izgleda poput total look u traperu ili bijelom traperu. Ključni odjevni predmeti koji će upotpuniti svaki look su široke kratke hlače, mini suknje ili lepršave traperice.

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Odjevni predmeti za muškarce također su pod velikim utjecajem 2000-ih. Traperice stižu u svojoj vrećastoj verziji, a traper total look nastavlja biti obavezan.


VIŠE O TEMAMABershkadenimtraperženske traperice
Povezano