Bershka: 20 haljina za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: Bershka
Objavljeno 25.10.2012.

93

Priča o jesensko-zimskim high street haljinama nezamisliva je bez Bershke

Priča o jesensko-zimskim haljinama, koju možete pratiti u našoj rubrici Shopping, nikako ne može biti potpuna bez Bershke. Ovaj španjolski high street brand uspješno je izgradio reputaciju i smjestio se uz bok H&M-u, Mangu i Zari, kako na svjetskom - tako i na hrvatskom tržištu. Napredak Bershke ogleda se u sve boljim reklamnim kampanjama, ali i u onom najvažnijem, odjeći!

Kolekcija haljina za jesen/zimu 2012/2013. zamišljena je prilično ambiciozno. Zvuči kao klišej, ali tu je zbilja ponešto za svačiji ukus. Vašu nježnu stranu naglasit će profinjeni modeli od čipke, a ženstvenost će na svoje doći i s još uvijek aktualnim retro peplumom. Dašak divljine donose životinjski print - posebno prelijepi leopardov uzorak - te asimetrični komadi s baroknim detaljima. Za naglašavanje seksepila pobrinut će se haljine s prozirnim odnosno kožnim dijelovima, a prava poslastica bit će odabir savršene male crne haljine, koja u Bershkinoj režiji ove jeseni stiže u više maštovitih varijacija.

Dobra vijest je da cijene miruju. Bershka za svoje haljinice i dalje uglavnom traži od 199 do 499 kuna. 20 trendi modela iz aktualne kolekcije pogledajte u galeriji.


VIŠE O TEMAMABershkapeplumhaljineasimetrične haljinebarokne haljinečipkaste haljinehaljine s printommala crna haljinacocktail haljine




Povezano