Beirut rasprodao svoj premijerni zagrebački koncert

Piše: Srečko Zajec, Zagreb
Objavljeno 21.05.2019.

0

Beirut | Foto: Olga Bczynska

Beirut | Foto: Olga Bczynska

Koncert kultnog sastava Beirut, koji je na programu 13. listopada ove godine, premješten je u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova

Gotovo pet mjeseci prije održavanja premijernog zagrebačkog nastupa, grupa Beirut rasprodala je svoje hrvatsko gostovanje u Tvornici kulture 13. listopada. Odlukom menadžmenta i lokalnog organizatora koncert je premješten u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova, što će biti i njegova finalna lokacija, odnosno rasproda li se sav kapacitet, koncert se neće seliti u veći prostor.
Jedan od najznačajnijih i najoriginalnijih bandova nezavisne scene posljednjih 15 godina, pod povećalo javnosti ekspresno je došao 2006. fantastičnim prvijencem “Gulag Orkestar”, odmah proglašenim najboljim albumom godine od strane velikog broja kritičara s obje strane Atlantika.


Ove godine band je objavio i peti studijski album “Gallipoli”, još jednu sjajnu kolekciju pjesama s utjecajima crpljenim iz raznih dijelova svijeta koje predvodnik benda Zach Condon posjećuje. Album je snimljen u New Yorku i Berlinu, koji je i stalna baza djelovanja Zacha posljednjih nekoliko godina.

VIŠE O TEMAMAkoncerti u ZagrebuBeirut
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se