Bazični komadi nakita koje ćete poželjeti ispod bora

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2021.

0

Foto: Karmen Poznić Bozić

Foto: Karmen Poznić Bozić

Stiže nova kolekcija bazičnih i bezvremenskih komada nakita s potpisom hrvatske dizajnerice Ive Viljevac koje ćete poželjeti ispod bora

Vođena prepoznatljivim stilom, vlastitim preferencijama i osluškivanjem želja svojih kupaca, dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš stvara Essentials Upgrade kolekciju koja će nadživjeti trendove. U doslovnom prijevodu radi se o kolekciji osnovnih, must-have komada podignutih na višu razinu. Ovaj nakit dodat ćete u svoju kolekciju ako svojim outfitima želite dati novu dimenziju.

Make-up: Karlo Rusan

Make-up: Karlo Rusan

Iva izgrađuje kolekciju na bazičnim komadima nakita koji su neizostavni svakoj ljubiteljici nakita koja kupuje promišljeno. Svi modeli u novoj kolekciji zamišljeni su kao 'timeless' komadi koji nikada neće izaći iz mode.

"Iskreno vjerujem da smo se svi zasitili brze mode i još brže promjene trendova. Nakit iz ove kolekcije vrijedan je ulaganja. Neće vam dosaditi, može se nositi u svim prilikama i bezvremenskog je dizajna. U prilog tome potrebno je reći da je kolekcija izrađena od srebra 925 finoće zbog čega će imati dug vijek trajanja" – kaže Iva.

Kosa: Mateo Jelekovac HAIRVETICA

Kosa: Mateo Jelekovac HAIRVETICA

Kako već samo ime kolekcije sugerira, podijeljena je na 'essentials' i 'upgrade' komade nakita.

Nokti: Nail Studio by I.O.

Nokti: Nail Studio by I.O.

"Ostajem dosljedna minimalizmu koji se kroz višegodišnji rad isprofilirao kao moja nit vodilja. Mali pomak od do sad viđenog minimalizma, ali i dalje u okvirima istog. Naša najpopularnija 'Infinite' kolekcija dobiva pojačanje uz malo više chunky komade", objašnjava Iva.


VIŠE O TEMAMAIva ViljevacnakitBožić 2021narukviceogrlice
Povezano