Barbieri's Bar obogaćuje zagrebačku gastro scenu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.12.2023.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Restoran i bar krase prostrane terase koje i sada za vrijeme hladnog vremena po potrebi rade i na kojima se uz tople napitke možete ugrijati, a za vrijeme prvih znakova proljeća, svojim posjetiteljima nude vrhunski doživljaj i predah od gradske vreve i gužve

U sklopu omiljenog zagrebačkog restorana Barbieri's koji se nalazi na kultnoj adresi, Tkalčićevoj 90, uskoro se otvara prekrasno i moderno, luksuzno uređen Barbieri’s Bar u kojem će se posluživati i konzumirati poseban sushi menu i premium steakovi za sve ljubitelje vrhunskog mesa, a peku se na otvorenoj vatri.

Ovim proširenjem, Zagreb je dobio nastavak još jednog mjesta za izlaske i druženja, proslave i evente po kojem je restoran već dugo vremena i poznat, a svojim profinjenim uređenjem i pomno odabranom gastronomskom ponudom, Barbieri's Bar obogaćuje zagrebačku gastro scenu te donosi dašak restoranskih ponuda svjetskih metropola.

Barbieri's Bar

Barbieri's Bar

Osim navedenih prijedloga, za ručak ili večeru svakako treba probati i ostale specijalitete koji se rade od namirnica na čije se podrijetlo posebno pazi. Uz večere s live programom i glazbom te DJ-ima, u novootvorenom prostoru možete uživati i u velikom izboru pića, raznih 'signature' koktela i ostalih sofisticiranih napitaka koje će za vas posebno pripremiti educirani barmen s višegodišnjim iskustvom. Po potrebi, na istom šanku, poslužit će se i večera dok u dnevnoj varijanti, birate brza i jednostavna jela. Na radost svih gostiju kuhinja radi do punoći te će se i do ponoći moći naručivati večera dok će restoran i bar raditi do dva sata iza ponoći.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

S obzirom na to da je tim restorana, a sada i Barbieri's Bara, oduvijek prvi postavljao trendove na sceni noćnog života u metropoli, od ponude i izbora pića, servisa te live glazbe za vrijeme večere, zasigurno niti ovoga puta neće biti drugačije. Profinjeno uređenje, ležerna atmosfera, lagana bistrološka ponuda za ručak i večeru, u kombinaciji s klupskim štihom, sve podcrtano sjajnom glazbenom podlogom idealna su pozivnica za sve ljubitelje vrhunskog gastro doživljaja.

Barbieri's Bar

Barbieri's Bar

Restoran i bar krase prostrane terase koje i sada za vrijeme hladnog vremena po potrebi rade i na kojima se uz tople napitke možete ugrijati, a za vrijeme prvih znakova proljeća, svojim posjetiteljima nude vrhunski doživljaj i predah od gradske vreve i gužve. Stoga, neupitno je kako će novi Barbieri's Bar udahnuti novu energiju kultnom zagrebačkom mjestu, zbog čega se s nestrpljenjem očekuje otvaranje bara, kako bi gosti mogli uživati u bogatoj i pomno odabranoj gastro ponudi koju prati jednako dobro osmišljen popratno zabavni sadržaj.


VIŠE O TEMAMABarnieris Barrestorani u Zagrebu
Povezano