Baldessarini Signature je novi mirisni statement

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.09.2020.

0

Baldessarini Signature

Baldessarini Signature

Iz kombinacije drveno-orijentalne note i akcenta paprati nastaje uzbudljivi mirisni kontrast koji stvara fascinirajuću auru i muževan šarm

Novi mirisni statement od Baldessarinija stavlja snažne naglaske: muževan, intenzivan, iskusan, jedinstven, ništa ga ne može uznemiriti. Zahvaljujući svom naočitom profilu i jedinstvenoj signaturi, nositelj ovog mirisa ostavlja trajan dojam.
Iz kombinacije drveno-orijentalne note i akcenta paprati nastaje uzbudljivi mirisni kontrast koji stvara fascinirajuću auru i muževan šarm. Novi miris od Baldessarinia Fragrances bit će dostupan od sredine listopada 2020.

    
Mirisi od Baldessarinia odabrane su kreacije koje uvjeravaju svojim bezvremenskim stilom. Počevši od prve kompozicije iz 2002. godine taj se Zahtjev, koji glasi: "Separates the men from the boys", slikovito provlači kroz međunarodno uspješne mirise koji svi nose tipične atribute ove marke: karakter, suverenost i određena mjera samoironije. Ovaj miris prvi je izbor za iskusne muškarce koji sa samopouzdanjem i jedinstvenim profilom idu kroz život. Muškarci koji uvijek i svugdje ostavljaju dojam. Muškarci koji vole luksuz, ali ga nipošto ne trebaju da bi dobili potvrdu.

Nova kompozicija

Foto: Baldessarini

Foto: Baldessarini

Po prvi puta se u mirisu od Baldessarinija spajaju drveno-orijentalne note s nijansama paprati. Miris otvara aromatičan spoj ružičastog papra, čempresa, bergamota i svježe jabuke. U srednjoj noti ove nove mirisne kompozicije Baldessarini Signature nalazi se drvo akigale, koje se dobiva iz ulja pačulija, a koje je zaslužno za voluminoznu, maskulinu notu s blago zadimljenim akcentima u pratnji pudraskih nijansi i akorda paprati. Srednja nota pritom lagano ali sigurno otkriva osjetilan, blago orijentalan karakter. Za intenzivan i izražajan kraj pobrinule su se tople, elegantne i cvjetne note, koje naglašavaju postojanost mirisa.

Baldessarini Signature dostupan je od sredine listopada 2020 u drogeriji Müller.

VIŠE O TEMAMAmuški mirisiBaldessarinimuški parfemi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se