Baldessarini Cool Force Sport savršen je izbor za prave frajere!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.02.2018.

1

Baldessarini Cool Force Sport

Baldessarini Cool Force Sport

Novi miris Baldessarini Cool Force Sport nadovezuje se od kraja veljače 2018. i tumači svježinu mirisne linije na sportski i dinamičniji način

Koncept uspješnosti za Baldessarini Cool Force iz 2017. godine inspiriran je muškim likovima koji snagom svoje volje postavljaju standarde. Novi miris Baldessarini Cool Force Sport nadovezuje se od kraja veljače 2018. i tumači svježinu mirisne linije na sportski i dinamičniji način. Miris označava trenutke potpunog fokusa u kojem se reflektiraju izdržljivost i moć. Situacije koje zrače golemom dinamikom i istovremeno zaustavljaju vrijeme. Hladan vjetar tijekom vožnje u sportskom automobilu, maksimalna učinkovitost u sportu, uz vlastiti otkucaj srca u uhu. Rizično spuštanje na skijalištu, prskanje mora tijekom jedrenja, hladne kapljice tuširanja nakon energičnog dana.
           

Miris

Živo i svježe, mirisni sastav počinje svojom pjenušavom gornjom notom. Potom aromatično uranja u aromatično-vodenu srednju notu. Muževno mirisan ružmarin, sportski vodeni akordi i plemeniti neroli cvjetovi čine središnji dio. Drvena baza cedra i sandalovine hladna je i topla u ovoj kombinaciji istovremeno. Pačuli čini ekskluzivan sastojak i potpis je marke mirisa Baldessarini.
 
Baldessarini Cool Force Sport

Baldessarini Cool Force Sport

Pjenušavi, živahan miris za muškarce koji slijede vlastiti put i sjedinjuju se sa svojim izazovom. Koji život poimaju na sportski način i zrače samouvjerenom elegancijom u svojoj odvažnosti.
   

Dizajn

Baldessarini Cool Force Sport

Baldessarini Cool Force Sport

Na temelju dizajna prethodnog mirisa, Baldessarini Cool Force Sport također je uvjerljiv sa svojim purističkim dizajnom. Teška staklena bočica odgovara hladnoj eleganciji mirisa. Na kartonskoj kutiji su suprotstavljene mračna, markantna betonska struktura i matirana bijela površina. Razdvaja ih crvena pruga koja je oblikovana kao dominantna tematska boja koncepta i nalazi se unutar kartonske kutije i u crvenom sufiksu „Sport“. Moćna, atraktivna boja koja svojim efektom signala dočarava sportski, energičan i samopouzdani muški karakter.Miris Baldessarini Cool Force Sport omogućuje iskustvo energične svježine na potpuno drugačiji način, a dostupan je kao Eau de Toilette 50 ml (410 kn) i Eau de Toilette 90 ml (544 kn).


VIŠE O TEMAMAmuški mirisiBaldessarinimuški parfemi
Povezano