'Back to school' sa stilom u najljepšim bojama i oblicima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.09.2019.

0

Foto: ShoeBeDo

Foto: ShoeBeDo

Vans, Puma, Skechers, Adidas, Converse i Fila samo su neki od brendova koji će uskoro zavladati školskim hodnicima

Ljetu je skoro odzvonilo, a školsko zvono će zazvoniti za početak dana prepunih obaveza i slatkih briga. Slijedi nam opet 'a joj da… ta škola', mučenje muke s predmetima i/ili profesorima, ali dolaze i prve ljubavi, prijateljstava i nezaboravni trenuci. Školski su hodnici uvijek bili i ostali mjesto na kojem smo se mogli zagledati u nečiji stil, tenisice ili torbu i pritom pomisliti – 'Kako je on/ona cool'.

ShoeBeDo zna kako da i ti budeš cool i ove je jeseni pripremio brutalno dobar mix urbanih brendova koji na hodnicima zasigurno neće proći nezamijećeno. Vans, Puma, Skechers, Adidas, Fila i Converse samo su neki od lifestyle kraljeva ulice, čiji su modeli odavno stekli svoje obožavatelje.

ShoeBeDo

ShoeBeDo

Osim popularnih tenisica, novi povratak u svakodnevicu ne može proći bez ostalih modnih, ali i funkcionalnih predmeta kao što su torba ili ruksak, koji će upotpuniti tvoj statement look! Otkačen T-shirt ili hoodie također su dio ponude u koju se lako zaljubiti. Da, zaista možeš biti #shoebedocool!

Foto: ShoeBeDo

Foto: ShoeBeDo

Povratak u školske klupe nikada nije bio šareniji i veseliji, a ove jeseni upravo su takvi izlozi ShoeBeDoa i Skechers Storea.


VIŠE O TEMAMAtenisiceShoeBeDoVansruksaciPumaSkechersAdidasConverseFila
Povezano