Baby boom bez Scarlett: 'Još uvijek ne želim imati djecu!'

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 02.01.2013.

1

Scarlett Johansson na naslovnici Ellea

Fatalna plavuša je u intervjuu za britanski Elle otkrila kako ju djeca još uvijek ne zanimaju

Scarlett Johansson na naslovnici Ellea

2012. godina završila je u znaku novih 'zvjezdanih' beba. Najveću pozornost privukla je trudnoća Kate Middleton, a dosta se pisalo i o Jessici Simpson i Kim Kardashian. 'Baby boom' se tako iz svijeta modelinga proširio na sve celebrity sfere, ali i dalje ima ljepotica koje se još neko vrijeme ne žele okušati u ulozi majke.

Jedna od njih je 28-godišnja američka glumica Scarlett Johansson, fatalna plavuša koju ljubitelji mode najbolje pamte po reklamnim kampanjama za Mango i Dolce & Gabbanu. Scarlett je u elegantnoj bijeloj haljini Victorije Beckham ukrasila naslovnicu britanskog Ellea za veljaču 2013., a u popratnom intervjuu otkrila je kako još ne planira majčinstvo.

"Udala sam se još kao dosta mlada djevojka. Bilo je to nevjerojatno romantično iskustvo, pravi užitak. Ali moram priznati da mi brak nikada nije bio neka pretjerana želja. Pomalo čudno, zar ne? Sjetim ga se samo kad me ljudi pitaju 'Kada se misliš opet udavati'?", otkriva Scarlett.

Slično razmilja i kada su u pitanju djeca. "To mi zaista nije važno i uopće ne razmišljam o tome. Uživam u vezi, ali u neko skorije vrijeme ne želim imati djecu. U cjelosti sam posvećena poslu", kaže jedna od najpoželjnijih žena svijeta.


VIŠE O TEMAMAScarlett Johanssonbaby boom
Povezano

5 beauty lekcija Scarlett Johansson!

Slavna tridesetogodišnjakinja

5 beauty lekcija Scarlett Johansson!