Avonov ruž proglašen najboljim proizvodom za usne

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.04.2023.

0

Foto: Avon

Foto: Avon

Na ovogodišnjem Global Makeup Awards 2023, koji se održava već petu godinu zaredom u Velikoj Britaniji, Avon Hydramatic Matte ruž proglašen je zlatnim dobitnikom za najbolji proizvod za usne

Ovo natjecanje predstavlja jedinstven sistem pronalaska najbolje kozmetike i kozmetičkih proizvoda na tržištu za 2023. Različite zemlje imaju ne samo različite kompanije i proizvode, već i različito vide ljepotu i beauty trendove. Nagrade koje se dodjeljuju predstavljaju najbolje od najboljih za svaku regiju.

S preko 300 prijava, tim sudaca je čak nekoliko mjeseci ocjenjivao kozmetičke proizvode kako bi donio odluku koji su to proizvodi zaslužili ponijeti ove titule najboljih u industriji ljepote.

Hydramatic Matte ruž za usne je jedinstveni mat ruž za usne s hijaluronskim jezgrom. Ovaj Avonov ruž poseban je po tome što njeguje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratizirajuća hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Očarajte sve oko sebe lijepim usnama s novim Hydramatic Matte ružom koji će ih učiniti senzualnim. Uživajte u dugotrajnom efektu i širokom spektru dostupnih boja sa sada dokazano najboljim proizvodom za usne u 2023. godini.


VIŠE O TEMAMAruževi za usneAvonruž za usnemat ruževiAvon HydramaticGlobal Makeup Awards
Povezano