Avon True UltraVolume – maskara 'za trepavice s naslovnica'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.03.2018.

2

Avon True UltraVolume

Avon True UltraVolume

Maskara formulirana SMARTFIBRE tehnologijom omata svaku trepavicu za efekt volumena i duljine. Ispunjava praznine između trepavica stvarajući dojam više trepavica.

Maskara je, zajedno s ružem za usne, kozmetički proizvod koji se najčešće koristi. Kako odabrati savršenu maskaru? Što trebamo imati na umu kako bi bile zadovoljne besprijekornim izgledom naših trepavica? Savršena maskara naglašava ljepotu oka, ne stvara ljepljive grudice i daje mogućnost različitih makeup lookova, ovisno o željenom učinku.

Vaše trepavice u ULTRA dimenziji

Sanjate li o trepavicama s naslovnica časopisa? Voluminozne, podignute i uvijene? Vrlo ih je lako postići, iako zvuči gotovo nevjerojatno! Dovoljno je da preko vaših trepavica nekoliko puta prijeđete posebnom četkicom najnovije Avon True maskare: UltraVolume Lash Magnify. Definitivno ćete vidjeti razliku, poručuju iz Avona!
Maskara Avon True UltraVolume

Maskara Avon True UltraVolume

Maskara formulirana SMARTFIBRE tehnologijom omata svaku trepavicu za efekt volumena i duljine. Ispunjava praznine između trepavica stvarajući dojam više trepavica. Posebno oblikovana četkica u obliku badema podiže trepavice od korijena do vrha, povećavajući njihovu gustoću. Maskara je vodootporna, ne mrlja i ne pravi grudice. Savršena je i za svakodnevni makeup, ali i za večernju zabavu, pa čak i za aktivnosti u slobodno vrijeme, kao što su teretana ili bazen. 85% žena koje su prvi put testirale novu maskaru potvrđuju da je njihovim trepavicama dodala spektakularan volumen.

Ako želite da su vaše trepavice savršeno oblikovane i povećavaju oči, odaberite maskaru koja ima četku s razdvojenim sintetičkim čekinjama koje mogu točno prekriti baš svaku trepavicu. Takav učinak može se, navodno, dobiti s Avon True SuperShock Max maskarom.

Nije sve samo u kvaliteti kozmetike i vrsti četke: važna je i tehnika kojom nanosimo maskaru.

Nova maskara iz Avona

Nova maskara iz Avona

Ako želite dobiti rezultat prirodnih trepavica, nanesite maskaru na gornje trepavice cik-cak pokretima, počevši od dna trepavice s kretanjem prema vrhu.

Za jače naglašene trepavice, prođite četkom i s gornje strane trepavica, ne samo donjom stranom. I naravno, pričekajte koji trenutak da se osuši, da se ne bi preslikalo na kapak – ali i to uvijek možete lako obrisati vatenim štapićima.

Ogledalo postavite ispod oka jer je lakše nanositi maskaru ako vam je pogled prema gore.
Maskaru treba nanijetu u 2, možda i 3 sloja ako želite još jaču vidjlivost, ali uvijek treba paziti da iza svakog sloja ne ostanu grudice.

Ako ipak ugledate grudice, stara vas maskara može spasiti: pazite da uz sebe imate uvijek jednu čistu staru četkicu od maskare koju ste već iskoristili. S tom četkicom lako možete pročešljati grudice i riješit ih se.

Najnovija Avon true UltraVoume maskara nalazi se u Avonovom su katalogu po cijeni od 49,90kn (i s posebnom vaučer cijenom od 39,90 kn).

VIŠE O TEMAMAtrepaviceAvonmaskara
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se