Avon Luxe: Luksuz elegantnih boja i dragocjenih sastojaka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.11.2015.

243

Avon Luxe

Avon Luxe

Poznata tenisačica Marija Šarapova novo je zaštitno lice Avonove luskuzne make-up kolekcije Luxe

"Kao uspješna sportašica, ali i poslovna žena, koja svoj uspjeh i ljubav prema poslu i ljepoti želi podijeliti sa svim ženama i pozvati ih da se osjećaju dobro, zadovoljne sobom, snažne i sretne, Marija Šarapova je savršen izbor za ovaj poseban luksuzan Avonov make-up", rekla nam je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu. 
Od prvog do zadnjeg koraka, od nanošenja podloge do završnog dodira sjajilom za usne, Luxe predstavlja uživanje u luksuzu elegantnih boja i dragocjenih sastojaka.
Marija Šarapova za Avon Luxe

Marija Šarapova za Avon Luxe

Luxe podloge sadrže prah bijelog safira koji se u potpunosti stapa s tonom kože. Vrlo je lagana formula koja koži daje da diše te ju hidratizira, prekriva nedostatke i ostavlja lagan luksuzan miris. Luxer primer priprema kožu za nanošenje makeupa i produljuje njegovo trajanje, savršena je matirajuća baza. Luxe pjenasta podloga za lice s dodatkom je svile, mineralna formula sa svjetlucavim česticama u Luxe Miracle podlozi kreira blistav izgled, a Luxe puder u kamenu matira i fiksira stvarajući savršenu teksturu kože lica.

Luxe maskara i tuš za oči sadrže prah crnih dijamanata koji ističu božanstveno crnu boju tako definirajući oči: preciznim linijama tuša za oči u jednom potezu i savršenim naglašavanjem trepavica u drugom. U Luxe Shine Brilliance ružu za usne pronaći ćete čestice koje reflektiraju svjetlost, za izražajnu boju i briljantni sjaj. Lagana formula, meka i glatka tekstura, očaravajuće iskustvo. Luxe sjajilo za usne obogaćeno je čistom svilom, a Luxe blazam za usne sadrži retinol i kolagen tako pružajući usnama punoću i nježnu boju.

VIŠE O TEMAMAMarija ŠarapovaAvonruž za usnemaskaraLucija Josipovićjačanje trepavicapodloga za licetuš za oči
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se