Austrijski Frequency ipak će se održati

Piše: Srečko Zajec, Zagreb
Objavljeno 07.06.2021.

0

Frequency Festival

Frequency Festival

Ovogodišnje izdanje donosi pregršt zanimljivosti - od legendarnih Die Antwoord preko DJ aktova poput Noisie, Marshmelloa i sličnih pa sve do metal razarača Fever 333

Kao što smo nedavno pisali, većina ljetnih festivala ove godine je otkazana, no kao velika novost dočekana je vijest iz Austrije o (p)opuštanju krize tijekom srpnja i kolovoza. To u prijevodu znači da će se neki od najvećih događaja ipak desiti - i to se ponajprije odnosi na kultni Frequency festival sredinom kolovoza.

Vjerojatno jedan od najkomercijalnijih festivala u široj regiji je upravo Frequency festival, udaljen svega pola sata vožnje od Beča. Shodno tome i lineup je namijenjen široj publici koja rangira od poklonika elektronske glazbe pa sve do fanova rocka i metala.

Tako i ovogodišnje izdanje donosi pregršt zanimljivosti - od legendarnih Die Antwoord preko DJ aktova poput Noisie, Marshmelloa i sličnih pa sve do metal razarača Fever 333. Potpuni popis izvođača možete pronaći na adresi frequency.atFestival se održava od 19. do 21. kolovoza u Sankt Pöltenu, a preostale ulaznice se mogu naći preko sustava Eventim.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliFrequency FestivalDie Antwoord
Povezano