Nova Rock ide dalje, Foo Fightersi u susjedstvu

Piše: Srečko Zajec, Zagreb
Objavljeno 25.05.2021.

0

Foo Fighters

Foo Fighters

Kroz četiri dana održavanja i najizbirljiviji ljubitelji rock i metal glazbe moći će pronaći nešto za sebe

Iako je, nažalost, većina ljetnih festivala za 2021. godinu već odavno otkazana radujemo se mogućnosti da tijekom kolovoza pokoji veliki događaj ipak bude održan. S druge strane, 2022. će očito biti ljeto koje će označiti povratak na stare staze slave i u potpunosti nam omogućiti da nastavimo tamo gdje smo stali u pred pandemijskim vremenima.
Jedan od najvećih alternativnih festivala nadolazeće godine tako već sada predstavlja posebno upečatljiva imena. Kroz četiri dana održavanja i najizbirljiviji ljubitelji rock i metal glazbe moći će pronaći nešto za sebe. Za austrijski gradić Nickelsdorf, koji se nalazi na tromeđi između Austrije, Mađarske i Slovačke, potvrđeni su veliki Foo Fightersi, Muse, Bring Me The Horizon i ostali velikani alternativne scene.
Kako je do događaja ostalo više od godinu dana, u narednom razdoblju očekujemo još barem dva vala najava koji će zacementirati Nova Rocku status jednog od najpoželjniji europskih festivala 2022. i tako zasigurno nadoknaditi dvije godine neodržavanja.

S druge strane, za ovoljetni kolovoz još uvijek držimo palčeve pa tako i velikom Frequency festivalu koji će nam (potencijalno) dovesti Die Antwoord i slične velikane glazbene scene. Preostaje nam se nadati što skorijem završetku aktualne krize.

VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliNova Rock FestivalFoo FightersFrequency Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se