Armani/Privé parfemi napokon stigli i u Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2018.

2

Armani/Prive

Armani/Prive

Prvo prodajno mjesto u našoj regiji na kojem možete pronaći ekskluzivno Armani/Privé parfeme je Douglas parfumerija u Arena Centru Zagreb

Armani/Prive parfemi odišu snagom, prisutnošću i senzualnošću. Kao što znamo, veliki maestro Giorgio Armani ništa ne prepušta slučaju, jer to je po njemu jedini put ka izvrsnosti. Kao što ljepotu prožimaju emocije, a maštu sjećanja, tako i miris odiše prirodnom, urođenom elegancijom.

Giorgio Armani isprva je ove mirise zamislio kao poklon svojim prijateljima i voljenim osobama u znak pažnje, a s obzirom na uspjeh koji su polučili, razvili su se u projekt koji iznimno vjerno predočava kreatorov mirisni i osjetilni svijet.

Armani/Prive

Armani/Prive

"Armani/Privé isprva sam zamislio kao poklon svojim najdražim prijateljima. No projekt je polučio nevjerojatan uspjeh pa su me suradnici uvjerili da mirise svakako moram predstaviti široj javnosti.

Znajući da je riječ o iznimnom osobnom projektu, želio sam da posebno izdanje zadrži notu ekskluzivnosti u što većoj mjeri. Stoga sam u sklopu projekta kreirao ekskluzivno izdanje vrhunskih parfema prožetih daškom egzotike.

Svaki od njih priziva određeno raspoloženje i kreira posebnu atmosferu dalekih zemalja", riječi su slavnog Giorgija Armanija.


VIŠE O TEMAMAženski parfemiArmani Priveženski mirisiGiorgio ArmaniDouglas parfumerijeArna Centarshopping u Zagrebu
Povezano