Arctic Monkeys u kolovozu 2022. u pulskoj Areni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.11.2021.

0

Arctic Monkeys u Areni Pula

Arctic Monkeys u Areni Pula

Arctic Monkeys, jedan od najznačajnijih svjetskih indie rock bendova iduće ljeto nastupit će na jednoj od najoriginalnijih svjetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni

Koncert zlatne četvorke iz Sheffielda održat će se 16. kolovoza 2022. u organizaciji Charm Music Hrvatska, Vigna PR i AND Productiona.

Arctic Monkeys napravili su glazbenu revoluciju postavši jedan od prvih bendova koji je stekao fantastičnu popularnost zahvaljujući internetu. Njihov debitantski album najbrže je prodavan debitantski album u povijesti britanske glazbe, osvojili su sedam Brit nagrada, a duhoviti tekstovi i sirova energija u njihovoj glazbi čine ih jednim od najboljih suvremenih rock bendova na svijetu.

Ovaj britanski bend sljedeće godine planira nekoliko odabranih koncerata usred ljeta, i to u Hrvatskoj, Češkoj, Turskoj te Bugarskoj, pa je tako i Pula stigla na popis odabranih destinacija. Ulaznice za koncert Arctic Monkeysa u Puli kreću u prodaju 24. studenoga u 10 sati putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima.


VIŠE O TEMAMAArctic Monkeyskoncerti u PuliArena Pula
Povezano