Arctic Monkeys i Tame Impala uskoro u Puli

Piše: Srečko Zajec, Zagreb
Objavljeno 10.08.2022.

0

Arctic Monkeys. Foto: Promo

Arctic Monkeys. Foto: Promo

Arctic Monkeys, jedan od najznačajnijih svjetskih indie rock bendova, baš kao i Tame Impala, dolaze sljedeći tjedan u Pulu, i to redom 16. i 17. kolovoza

Arctic Monkeys napravili su glazbenu revoluciju postavši jedan od prvih bendova koji je stekao fantastičnu popularnost zahvaljujući internetu. Njihov debitantski album najbrže je prodavan debitantski album u povijesti britanske glazbe, osvojili su sedam Brit nagrada, a duhoviti tekstovi i sirova energija u njihovoj glazbi čine ih jednim od najboljih suvremenih rock bendova na svijetu.

Tame Impala

Tame Impala

Tame Impala je glazbeni projekt australskog multiinstrumentalista Kevina Parkera koji je svojim zvukom revolucionirao svjetsku modernu rock i pop glazbu. Dobitnici su BRIT nagrade za najbolju međunarodnu grupu 2016., a 2021. nominirani su za najbolji za najbolji alternativni album - “The Slow Rush” i najbolju rock pjesmu za pjesmu -  “Lost In Yesterday” na nagradama Grammy. Možemo reći da brojnu hrvatsku publiku očekuje prava glazbena poslastica uz jedan od najaktualnijih sastava današnjice.

O popularnosti oba sastava svjedoči i odlična prodaja ulaznica pri čemu je Arctic Monkeys koncert rasprodan, a za Tame Impalu se također očekuje dupkom puna arena.

Vidimo se na dva najznačajnija koncertna nastupa ovog ljeta na Jadranu!


VIŠE O TEMAMAArctic MonkeysTame Impalakoncerti u PuliPula
Povezano