Antonija Stupar Jurkin zasjala u hlačama koje obaraju s nogu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.10.2019.

0

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Iz prvog reda omiljenog su dizajnera pratile brojne poznate osobe, a našu pažnju ukrao je efektni styling Antonije Stupar Jurkin

Tjedan mode Fashion. hr bliži se kraju, a uzbuđenja na pisti ne nedostaje. Petak je obilježila nikad uzbudljivija revija jednog od najdugovječnijih modnih dizajnera u regiji, Roberta Severa, koji je predstavio žensku kolekciju zvučnog naziva „Vasilisa Severova“, a čarobna revija još je jedan pečat uspjeha dizajnera koji je ove sezone nadmašio sebe neočekivanom scenografijom.
Publika je ostala bez riječi kad je na samom početku dizajner izašao na pistu i počeo otkrivati ono što je uslijedilo, prekrasan romantičan prikaz Severove nove kolekcije.
Iz prvog reda omiljenog su dizajnera pratile brojne poznate osobe, a našu pažnju ukrao je efektni styling Antonije Stupar Jurkin, koja se za ovu prigodu odlučila za jedan oproban modni recept - crno od glave do pete! Zanimljiv top, nepogrešive štikle i fenomenalne hlače kožnog sjaja koje nam djeluju kao pun pogodak.

Sviđaju li se i vama?

VIŠE O TEMAMAAntonija Stupar Jurkinženske hlačeRobert Sever
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se