Antonija Mišura potpisuje kolekciju nakita za Zlatarnu Celje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.05.2016.

0

Antonija Mišura

Antonija Mišura

Antonija Mišura, jedna od najljepših sportašica svijeta, predstavila je vlastitu kolekciju Lilac za Zlatarnu Celje

Jedna od najljepših sportašica svijeta, mlada košarkašica Antonija Mišura, postala je zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje. Antonija potpisuje kolekciju nazvanu Lilac koja je inspirirana nježnom ljepotom i prekasnim mirisom cvijeta jorgovana. Ženstvenom, a ujedno odvažnom i izražajnom kolekcijom Antonija Mišura predstavlja početak suradnje sa Zlatarnom Celje. Antonija ja suradnju oduševljeno prihvatila zbog mogućnosti da svoju ljepotu istakne i vlastitom kolekcijom nakita.
"U Hrvatskoj ću biti zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje, a jedna od njih već nosi moj potpis. Veseli me što ću predstavljati nakit koji odgovara i mom karakteru jer je odvažan, inovativan, ne prolazi nezamijećeno, a ujedno je elegantan. Kolekcija Lilac je nastala spontano, a suradnja s dizajnerima Zlatarne Celje je za mene jedno novo i prekrasno iskustvo, iskorak u modni svijet i prenošenje vlastite osobnosti u izradu nakita", izjavila je Antonija Mišura.
Zlatarna Celje i u Hrvatskoj nastavlja uspješnu suradnju s poznatom sportašicom. Zaštitno lice za srebrne Lencia kolekcije u Sloveniji je najuspješnija slovenska skijašica Tina Maze.

"Iznimni sportski uspjesi Antonije Mišure i Tine Maze nama u Zlatarni Celje su inspiracija za kolekcije nakita koje prenose poruke pobjedničkog duha. Lencia kolekcije su, uz to, moderne i elegantne te na prvi pogled osvajaju ljubitelje vrhunskog nakita. Kolekcijom Lilac započinjemo suradnju s Antonijom i vjerujemo da će ona na najljepši način predstaviti naše Lencia kolekcije u Hrvatskoj", izjavio je direktor marketinga Zlatarne Celje, Jure Cekuta.

Kolekcija Lilac koja nosi potpis Antonije Mišure dio je Lencia kolekcije za proljeće-ljeto 2016.

VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna CeljeAntonija Mišurasrebrni nakitprstenjeJure Cekuta
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se