Anti-aging pripremljen samo za vas može ​zamijeniti ​botox i filere​​

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 14.06.2019.

0

IM Estetica

IM Estetica

U IM Estetici odlučili su iskoristiti prednost koju imaju kao kozmetički salon i ponuditi svojim damama tretmane ljepote koj​e​ kreiraju njihove educirane djelatnice

IM Estetica ​opet pomiče granice ​- među prvima u svijetu stvara custom-made tretmane za vašu kožu. "Svaka koža toliko je posebna da bi za svaku ženu trebalo kreirati drugačiju, posebnu kremu, drugačiju skin care rutinu", rekla je svojedobno E. Arden. Iako smo u 21. stoljeću ​u ​mnogočemu napredni, ovakav odmak na kozmetičkim policama još nismo doživjeli. Istini za volju, nismo ga do sada doživjeli niti u kozmetičkim salonima. Do sada!
Upravo iz tog razloga u IM Estetici odlučili su iskoristiti prednost koju imaju kao kozmetički salon i ponuditi svojim damama tretmane ljepote koj​e​ kreiraju njihove educirane djelatnice.

​On-spot spajanje sastojaka

Foto: IM Estetica

Foto: IM Estetica

Mnogi saloni nude tretmane prilagođene određenoj potrebi ili tipu kože, no radi se o zadanom tretmanskom procesu koji je određen unaprijed prema tipovima i zahtjevima kože. Sve to za one koji pomiču granice nije bilo niti dovoljno niti zadovoljavajuće. Tako je IM Estetica napravila taj hrabar korak te iskusnim skin mappingom i redovnom edukacijom djelatnica u polju poznavanja sastojaka, napravila doslovno nemoguće - svaka klijentica ima tretman u kojem se sastojci spajaju na licu mjesta prema potrebama kože koju se tretira.

Tako se nekome spaja prah wakame algi s mješavinom vitamina C i zeolita, dok se drugima pak probiotik miješa u hidroemulziju pojačanu peptidima. Za svaku od nas se brine pomno uvježban tim uz redovan nadzor stručnjaka - od dermatologa do kemijskih tehničara.

Zašto sve to?

IM Estetica

IM Estetica

Da, bili su i u IM Estetici ushićeni izjavom E. Arden, ali to je samo početak ove dugačke avanture zvane personalizirani beauty tretmani. Postoji još jedna činjenica u koju kozmetička industrija nevoljko ulazi a to je: koliko dugo aktivni sastojci u našim kupaonicama doista ostaju aktivni? Postoje brandovi koji na to paze, koji dokazuju svoje djelovanje i učinak čak i kroz dugi boravak na policama trgovina ili kupaonica, a neke od njih poput Bocassy i Dermalogica nalaze se u ladicama IM Estetice, "zato što sam se kroz dugi niz godina" rekla nam je prelijepa vlasnica IM Estetice "uvjerila u fantastične učinke ovih brandova".

Pa kad se već može, kad se već pomiču granice ljepote, u IM Estetici zasigurno neće ostati vjerni nečemu što je bilo samo ok, ali može postati jednostavno fenomenalno.

Više informacija na www.imestetica.hr.

VIŠE O TEMAMAbotoxfileriIM Estetica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se