Uz dermalne filere preokrenite proces starenja u svoju korist

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.02.2016.

0

Poliklinika Milojević | Foto: Maja Kljajić

Poliklinika Milojević | Foto: Maja Kljajić

Bez skalpela, uz dermalne filere ispeglajte bore, riješite se podočnjaka i preokrenite proces starenja u svoju korist

Ostati mlad, vječna je želja svih koji brinu o svome izgledu. Prvi znakovi starenja pojavljuju se oko očiju gdje 'neprijatelj broj 1' svačije mladosti – bore, najviše dolaze do izražaja. Sa starenjem koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost. Kao posljedica toga, a uslijed gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića, stvaraju se bore, lice gubi na volumenu i umorna koža se objesi i klone. Ako želite licu vratiti izgubljenu mladost, onda je tretman dermalnim filerima u Poliklinici Milojević pravo rješenje za vas.
Glavni sastojak dermalnih filera jest hijaluronska kiselina kojom se zapravo nadomješta hijalouronska kiselina koju je tijelo prethodno izgubilo. Fileri se u obliku gela injektiraju kroz vrlo tanku iglu, nakon čega slijedi blaga masaža kako bi se osigurala glatka površina, a rezultati su trenutačni. Ta se hijaluronska kiselina veže za vodu i integrira s okolnim kolagenom vraćajući licu mladolik izgled. Najpopularniji zahvat dermalnim fierima je punjenje bora od nosa do kutova usana. To je brz i bezbolan zahvat bez nuspojava i možemo ga nazvati ‘instant nekirurškim liftngom’.
Hijaluronski dermalni fileri, kao što je Restylane, vraćaju volumen licu. Pomoću tanke igle, u zahvatu koji traje samo pet do deset minuta, vraća se volumen obrazima koji su izgubili jedrinu, nestaju podočnjaci, a usnice poprimaju oblik i sočnost kao u dvadesetima. Dr. Nikolu Milojevića prati glas kao liječnika s najlaganijom rukom prilikom aplikacija dermalnih filera, pa pacijenti skoro da ni ne osjete ubod iglom što potvrđuju i iskustva prijašnjih pacijenata. Trajanje rezultata varira od pacijenata do pacijenata, ali učinak tretmana kreće se u rasponu do 12 do 18 mjeseci, iako je iz iskustva vidljivo da učinak traje duže ukoliko se tretmani redovito ponavljaju.

VIŠE O TEMAMAPoliklinika Milojevićpodočnjacikako ukloniti podočnjakepomlađivanjetretman dermalnim filerima
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se