Anna Selezneva za YSL-ov parfem Elle Shocking

Piše: CroModa.com
Objavljeno 21.03.2009.

0

Glamurozni parfem YSL-a, Elle Shocking, ovog će proljeća poharati beauty tržište, iako je dostupan u ograničenoj seriji. Parfem šokantnog imena imao je tu sreću da ga u velikoj reklamnoj kampanji promovira mlada Ruskinja Anna Selezneva.

Glamurozni parfem YSL-a, Elle Shocking, ovog će proljeća poharati beauty tržište, iako je dostupan u ograničenoj seriji. Parfem šokantnog imena imao je tu sreću da ga u velikoj reklamnoj kampanji promovira mlada Ruskinja Anna Selezneva. Kažemo sreću, jer su nam dosadile ziheraške reklamne kampanje s recikliranim manekenskim zvijezdama prošlog stoljeća.

Anna Selezneva za YSL-ov parfem Elle Shocking

Anna Selezneva za YSL-ov parfem Elle Shocking

Atraktivne vizuale za novi cvjetni parfem snimio je Terry Richardson, američki fotograf visoke kategorije, čovjek o kojem smo u posljednje vrijeme pisali u nekoliko navrata: Snimio je uspješnu reklamnu kampanju modne kuće Lacoste za proljeće/ljeto 2009. i dizajnericu Diane von Furstenberg za naslovnicu francuskog magazina Purple. Prije toga se Terry dokazao vanserijskim reklamama za Gucci, Levi's, Miu Miu, Eres, Tommy Hilfiger, Club Monaco, Supreme, Hugo Boss i Sisley.

Anna Selezneva za YSL-ov parfem Elle Shocking

Anna Selezneva za YSL-ov parfem Elle Shocking

No, vratimo se zaštitnom licu parfema Elle Shocking. Anna Selezneva je rođena prije nešto manje od 19 godina u Moskvi. Stručnjaci joj obično dodjeljuju etiketu ''rising star'', aludirajući na blistavu manekensku karijeru koja je čeka u budućnosti. Zbog izražajnog lica i opasnih očiju zaradila je i nadimak Cover Girl. Anna je 2007. potpisala ugovor s pariškom agencijom Silent Management, a iste je godine i debitirala na pisti Paris Fashion Weeka, noseći modele Akrisa, Celinea i Driesa Van Notena. Osvojila je naslovnice talijanskog, francuskog i ruskog Voguea, a uradila je i nekoliko editorijala s vodećim imenima modne fotografije, poput Stevena Meisela i Marija Testina.

Poveznice: Anna Selezneva, YSL, Elle Shocking, Terry Richardson, Steven Meisel, Silent Management
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se