Anna Ewers zaštitno lice Manga za proljeće/ljeto 2015.

Piše: Tea Marić, New York, Zagreb
Objavljeno 18.11.2014.

0

Anna Ewers na snimanju kampanje za Mango

Mlada Njemica Anna Ewers u studiju u New Yorku snimila je prvu seriju fotografija za novu Mangovu proljetno-ljetnu kolekciju

Anna Ewers na snimanju kampanje za Mango

Stopama slavnih ljepotica, modela i glumica Darije Werbowy, Penelope Cruz i Miranda Kerr krenula je mlada (21) Njemica Anna Ewers, koja je potpisala ugovor s Mangom i tako postala novo zaštitno lice ovog svjetski popularnog španjolskog branda. Prve fotografije s atraktivnom plavušom u Mangovim kreacijama u New Yorku je snimio Josh Olins.

Proljetna kolekcija inspirirana 1970-im

"Sjajno sam se zabavila na snimanju! Bio je to moj prvi susret s Mangovim kreativnim timom, i moram priznati da sam bila jako uzbuđena zbog toga. Studio je bio u Brooklynu, što mi je super jer živim u blizini.
Mango u novoj sezoni (proljeće/ljeto 2015.) inspiraciju crpi u 1970-im godinama i donosi jaku boemsku vibru. Zasad je procurila samo jedna fotografija sa snimanja, uskoro očekujemo nešto konkretnije.

VIŠE O TEMAMAAnna EwersMangoJosh Olins
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se