Ana's Sensual Fitness kalendar za 2010. godinu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 16.12.2009.

0

Ovih dana snimljen je kalendar Ana's Sensual Fitnessa fotografa Tomislava Doleneca. Za Anin styling zaslužna su dizajnerica i stilistica Nina Šklempe, vlasnica branda Ninchystyle, i dizajner Zoran Mrvoš, za frizuru frizerski studio Coco, make-up potpisuje Korina Lončar,a u snimanju je sudjelovala i art direktorica Josipa Dolenec Brkić.

Ana Kuhanec, kreatorica Ana's Sensual fitnessa, zajedno sa svojim timom na nekoliko dana dvoranu je zamijenila fotografskim setom. 

Ana's Sensual Fitness kalendar za 2010. godinu

Ana's Sensual Fitness kalendar za 2010. godinu

Ovih dana snimljen je kalendar Ana's Sensual Fitnessa fotografa Tomislava Doleneca. Za Anin styling zaslužna su dizajnerica i stilistica Nina Šklempe, vlasnica branda Ninchystyle, i dizajner Zoran Mrvoš, za frizuru frizerski studio Coco, make-up potpisuje Korina Lončar,a u snimanju je sudjelovala i art direktorica Josipa Dolenec Brkić.

Cijela se ekipa ovom prigodom dobrovoljno odrekla honorara te će sav prihod od prodaje kalendara u prosincu biti uručen udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja Sve za nju – Svezanju.hr. Do sada je skupljeno 15.000,00kn, a za sve one velikog srca akcija još uvijek traje!

Donosimo vam galeriju s fotografijama koje je snimio Tomislav Dolenc.

{gallery}zp16/dolenc{/gallery}
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se