AMDS by Amadeus Jeans i CroModa nagrađuju: Imamo dobitnice!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.12.2014.

514

AMDS Jeans

AMDS Jeans

Budite kreativni, pokažite strast prema modi i dobrom jeansu i... osvojite traperice branda AMDS Jeans po vašem izboru!

Inspiriran urbanim načinom života, AMDS JEANS kroz svoju novu kolekciju nudi vintage modele savršenih krojeva, koji s ponosom nose etiketu "Made in Croatia".
To je priča jedne obitelji o njihovoj viziji, talentu i upornosti. Krenuli su s idejom i velikom strasti za jeansom, da bi s vremenom AMDS JEANS pretvorili u prvi STREET BRAND u regiji, koji je do danas zadržao svoj status priznatog demim proizvođača čije traperice u svom ormaru ima skoro svaki stanovnik Lijepe naše. Od 1988. pa sve do danas fokus je bio i ostao na vrhunskom kroju, nosivosti, obradama i dizajnu!
AMDS Jeans

AMDS Jeans

Ležeran stil, autentičan dizajn i opušten način života zadane su misli vodilje ovog branda. Navedene životne vrijednosti odražavaju se u svakoj fazi i etapi proizvodnog procesa pojedinog komada trapera,od detalja ručne izrade, raznih krojeva, pa sve do prirodnih materijala iz kojih proizvodimo. Svaki komad koji iziđe iz naše radionice posebno je dizajniran i izrađen i predstavlja model koji se iz sezone u sezonu razvijao, nadograđivao i mijenjao, da bi danas izgledao upravo onako kako treba izgledati – moderna verzija klasičnih traperica!

Kroz sve ove godine AMDS Jeans prima razne međunarodne pohvale za svoje radove na području inovativnih uporaba krojeva, tkanina i obrada na traperu.

> Pratite Amadeus Jeans na Facebooku
Danas, AMDS Jeans u svom sastavu broji 55 vlastitih trgovina, 200 franšiznih partnera, te je prisutan na 5 europskih tržišta.

AMDS Jeans nastavlja rasti i razvijati se kao istinski JEANS LIFESTYLE STREET BRAND, predstavljajući svoje modele kroz nove obrade i nove dizajne.

AMDS Jeans nagrađuje čitatelje i čitateljice CroMode!

Nije nam važno kojeg ste spola niti koliko godina imate. Želimo vidjeti i osjetiti strast ka modi i dobrom jeansu! One najbolje i najstrastvenije među vama nagradit ćemo trapericama po vašem izboru.

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju AMDS Jeansa i CroMode? Jednostavno!

Pošaljite nam fotografiju svoje cool kombinacije, bitno je da na sebi imate traperice, kombinirati ih možete uz bilo što! Uz fotografiju, pošaljite nam i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do subote 6. prosinca.

Trapericama po vašem izboru iz ponude AMDS Jeansa nagradit ćemo autor(ic)e tri najbolje/najcool/najstylish fotografije po ocjeni naše redakcije.

Dobitnici

Traperice su osvojile: Ivana Župa (Split), Marina Valentić (Zagreb) i Anita Mihanović (Split). Čestitamo! Dobitnice ćemo o proceduri preuzimanja nagrada obavijestiti elektronskom poštom.

Hvala svima na sudjelovanju!

> AMDS Jeans Web Shop

VIŠE O TEMAMAAmadeus Jeansnagradna igraAMDS Jeanstraperice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se