Always London: Neukrotivi engleski duh Pepe Jeansa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.01.2016.

0

Jedna od kolekcija koje su zasigurno već zapazili svi zaljubljenici u modu je 'Always London', nastala pod etiketom Pepe Jeansa

Tek što se stišala blagdanska shopping groznica, zahvatila nas je nova – siječanjska sniženja, koja su idealna prilika za priuštiti si modni dodatak iz kolekcije koju duže vrijeme priželjkujete.

Jedna od tih kolekcija, koju su zasigurno zapazili svi zaljubljenici u modu, je "Always London", nastala pod etiketom Pepe Jeansa, jednog od najpoznatijih streetwear brandova. Pepe Jeans nastao je 1973. godine kao mali štand na popularnom Portobello Roadu u četvrti Notting Hill u Londonu, a danas  kreira trendove koje prati cijeli svijet, njegujući urbani modni stil odijevanja s naglaskom na detalje. Ne čudi, stoga, što je zaštitno lice spomenute kolekcije Jourdan Dunn, jedna od najuspješnijih britanskih manekenki, poznata po svom profinjenom, a ujedno zanimljivom sportsko-glamuroznom stilu, dodatno naglašenom pažljivo biranim detaljima. Savršeno predstavljajući sve ono što Pepe Jeans jest, Jourdan se pridružila mnogim svjetskim zvijezdama poput Kate Moss, Cristiana Ronalda, Astona Kutchera, Sienne Miller te Alexe Chung, dosadašnjim zaštitnim licima ovog urbanog britanskog branda.

Uz pomoć cijenjenog i iskusnog britanskog fotografa Glen Luchforda, kolekcija "Always London" odražava neukrotivi engleski duh koji nikada nije bio dostupniji hrvatskim trendsetterima.

Iskoristite siječanjska sniženja te posjetite Pepe Jeans Store Arena Centar u Zagrebu, ShoeBeDo Joker u Splitu i ShoeBeDo Tower Centar u Rijeci, gdje vas očekuje sniženje na odjeću od čak 40%.


VIŠE O TEMAMAPepe JeansGlen LuchfordShoeBeDotraperice
Povezano