Alka Vuica i bivše misice u glamuroznim božićnim haljinama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.12.2013.

62

Pred objektivom fotografa Darija Godića Alka Vuica i bivše misice blistale su u elegantnim haljinama Sherri Hill

U predsjedničkom apartmanu hotela Sheraton snimljen je ekskluzivni božićni lookbook studija Marcela sa Alkom Vuicom te nekadašnjim misicama Ivanom Ergić, Rajnom Raguž i Ninom Slamić Gudeljević koji podsjeća na staro doba Hollywooda. Pred objektivom fotografa Darija Godića ljepotice su blistale u elegantnim haljinama Sherri Hill i podijelile s nama svoje planove za Božić i Novu godinu.
Rajna Raguž Božić se uvijek trudi provesti u krugu obitelji - u miru i lagano. Za nju je Božic vrijeme okupljanja cijele obitelji na jednom mjestu  budući da svi žive na raznim krajevima svijeta . Nova godina je rezervirana za prijatelje i dečka. Uživa u novogodišnjem dotjerivanju te dodavanju glamuroznih detalja poput nezaobilaznog crvenog ruža.
Alka Vuica upravo je završila snimanje spota za singl Alkina kafana, koji se uspješno penje na top ljestvicama, sa istomenog novog albuma. 27.12.odradit će nastup u Umagu, a odmah iza toga putuje sa voljenom osobom u toplije krajeve gdje će dočekati i Novu godinu. Voli se odjećati lijepom pa će pažljivo birati haljinu u kojoj će ispratiti uspješnu 2013.godinu.

U toplije krajeve na doček 2014.godine će i nekadašnja misica Nina Slamić kojoj suprug Hrvoje Gudeljević priprema iznenađenje.

Ivana Ergić Božić će provesti tradicionalno kod kuće u Vodicama. Kaže da je njezin najbolji provod za Badnjak kad se okuplja njezina cijela obitelj. Za Novu Godinu putuje sa dečkom Marinom u Pariz, no nije isključena niti romantična Venecija. Praktična je što se tiče šminkanja i odijevanja za doček, bitno joj je da se odjeća ugodno i toplo jer je jako zimogrozna . Parizom će šetati u toploj bundi i rukavicama, a za novogodišnje slavlje odabrala je kratku haljinicu i crveno donje rublje za sreću.

VIŠE O TEMAMAAlka VuicaRajna Raguž BožićIvana ErgićNina Slamić GudeljevićSherri HillDario Godićstudio Marcela
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se