Alexei Puninski i Elfs kao David Beckham i Emporio Armani

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2011.

6

Alexei Puninski za Elfs

Alexei Puninski za Elfs

Zaštitno lice Elfsove kolekcije donjeg rublja je mladi hrvatski plivački reprezentativac Alexei Puninski

Kada je u pitanju odabir donjeg rublja, niti žene niti muškarci ne pristaju na kompromis. Print, kroj, materijal, dizajn samo su neke karakteristike koje donje rublje mora udovoljiti da bi bilo idealno, da bi se u njemu osjećali samouvjereno i ugodno. Vaše donje rublje otkriva Vas očima svih znatiželjnika i ono jednostavno mora biti savršeno! Upravo stoga modni brand Elfs osluškujući potrebe i želje modernog muškarca dizajnira mušku liniju donjeg rublja kojoj nijedan muškarac neće odoljeti.

Alexei Puninski za Elfs

Alexei Puninski za Elfs

Modni trendovi slijede se i kod dizajna donjeg rublja. Elfs predstavlja liniju muškog donjeg rublja koja dolazi u dva bazična modela i dvije boje. Klasične slip ili bokserice, crne ili bijele no sa uvijek snažnim pečatom individualnog Elfsova stila i prepoznatljivim logotipom.

Alexei Puninski i Elfs

Alexei Puninski i Elfs

“Kreiranje muškog donjeg rublja uistinu je bio zabavan i izazovan proces. Tu jednostavno nema kompromisa, svaki aspekt mora biti savršen, kako funkcionalan tako i estetski. Već smo i prije imali dodira s kreiranjem donjeg rublja ali ovo je bio ozbiljniji pristup i uistinu smo zadovoljni finalnim rezultatima i kampanjom” izjavili su modni duo Elfs.

Alexei Puninski i Elfs

Alexei Puninski i Elfs


Rublje koje je kreirano za muškarce zasigurno će probuditi i pažnju ljepšeg spola jer su Elfs u kampanji za donje rublje skinuli hrvatskog plivačkog reprezentativaca Alexeija Puninskog koji se odlično snašao u ulozi modela i pokazao se kao pravi predstavnik Elfsove generacije..

"Ponosan sam na kampanju s dizajnerskim dvojcem Elfs. Primivši njihov poziv za suradnju nisam oklijevao ni minute, jer u njima vidim najbolje predstavnike hrvatskog modnog dizajna i privatno vrlo često nosim njihove kreacije“, izjavio je Alexei Puninski povodom svog prvog modnog debija.

Alexei Puninski i Elfs

Alexei Puninski i Elfs

Kolekcija Elfs underwear dostupna je u Elfsovom dućanu u Amruševoj 4 u Zagrebu. Autor fotografije je Goran Matijašec, make-up potpisuje Simona Antonović.

VIŠE O TEMAMAElfsAlexei PuninskiGoran Matijašechrvatska moda
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se