Alexander McQueen: Jesen/zima 2012/2013.

Piše: Iva Boban, Foto: Vogue
Objavljeno 07.03.2012.

8

Kolekcija modne kuće Alexander McQueen za jesen/zimu 2012/2013. potvrdila je Sarah Burton kao jednu od najtalentiranijih i najhrabrijih dizajnerica današnjice

Ako je Chanel vrhunac Paris Fashion Weeka, revija modne kuće Alexander McQueen je šlag za kraj najspektakularnijeg tjedna mode na svijetu. Po svemu posebnu McQueenovu kolekciju za jesen/zimu 2012/2013. možemo

Ovo može samo Sarah Burton. I nitko više!

promatrati i kao pokazivanje kreativne snage Sara Burton, koja se više puta potvrdila kao najbolji izbor za umjetničku direktoricu McQueena. Ovaj put otišla je korak dalje. Kao da je osjetila da konačno može pokazati sve što zna, bez straha od optužbi za podrivanje McQueenova estetskog koda.

Pred nama je bajkovita, ali polarna zima. Ako želite biti u sjeni odjeće, birajte McQueen. Haljine tu nisu samo dobro odrađene kreacije u slućbi ženske ljepote nego skoro pa umjetnička djela. Teatralna, raskošna, svaka od njih priča priču za sebe.

"Bilo je uzbudljivo. Sarah je pokazala snagu talenta i osjećaj za fantaziju. To nitko drugi ne može!", nije skrivao oduševljenje Hal Rubenstein, modni urednik magazina InStyle.

Duh Alexandera McQueena i dalje živi, u kolekciji za jesen/zimu 2012/2013. više nego ikad! To je kolekcija stvorenja za uživanje. Bajka! Više u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAAlexander McQueenSarah BurtonParis Fashion WeekHal Rubenstein




Povezano