Aleksandra Dojčinović kreirala izvrsnu mornarsku kolekciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.06.2019.

0

Foto: Aleksandra Selak

Foto: Aleksandra Selak

Poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović u novom projektu spojila Lei Lou estetiku i uspješni hrvatski brand suvenira

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović za ovo je ljeto svojim, a i poklonicama uspješnog hrvatskog branda Aqua, poznatog po mornarskom dizajnu odjeće i dodataka za djecu, plažu i dom, pripremila pravu modnu poslasticu. Mini kolekcija kupaćih kostima, t-shirtova, šešira i kaftana za plažu ujediniti će Aleksandrinu pročišćenu estetiku karakterističnu za njezin brend Lei Lou i Aquin prepoznatljivi plavi print ribica.


Makeup: Žana Kožul

Makeup: Žana Kožul

Nekoliko modela senzualnih kupaćih kostima bijelih t-shirtova koji će upotpuniti svaku ljetnu kombinaciju i maksi kaftan sve je što će vam ovo ljeto od odjeće trebati na plaži, a kolekcija će, sasvim je jasno već sada, ujedno biti i izvrstan suvenir i uspomena s ljetovanja u Hrvatskoj. Ova nosiva i chic kolekcija koju je dizajnerica pripremila ekskluzivno za njih u prodaji će se naći tijekom lipnja u više od pedeset Aquainih trgovina po Hrvatskoj i svijetu.

Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy

Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy

Inače, koncept Aqua trgovina traje još od davne 2002. godine. Prva trgovina otvorena je u Bolu na otoku Braču, a zahvaljujući činjenici da su njihovi proizvodi prepoznatljivi i mahom inspirirani morem i ljetom s godinama su se prometnuli u jedan od najautentičnijih hrvatskih izvoznih proizvoda.

Foto: Aleksandra Selak

Foto: Aleksandra Selak

"Upravo ta njihova autentičnost i izgrađen stil i meni su bile osnovne niti vodilje pri kreiranju ove mini kolekcije. Ponosna sam na činjenicu da je upravo meni povjeren ovaj zadatak i sretna sam što sam dobila priliku izraziti se i u ovom, za mene novom segmentu mode, koji je direktno vezan i za promociju naše zemlje u svijetu. S druge strane bio mi je i izazov, s obzirom da se do sada još nisam okušala u kreiranju bikinija, a moram priznati i da već sada znam da će mi, uz badić, i kaftan i t-shirtovi biti omiljeni komadi za plažu i ljetne večeri" - kazala je u najavi suradnje Aleksandra Dojčinović.

VIŠE O TEMAMAhaljineAleksandra Dojčinovićmornarski stilkupaći kostimi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se