Aldukove vjenčanice u bajkovitom dvorcu Trakošćan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.02.2014.

183

Kao idealan ambijent za snimanje kampanje za novu kolekciju vjenčanica odabrana je Viteška dvorana dvorca Trakošćan

Alduk Bridal | Foto: Mare Milin

Alduk Bridal | Foto: Mare Milin

Nakon što je prošle godine predstavio novu liniju Alduk Bridal, poznati modni dizajner Ivan Alduk donosi nam novu romantičnu priču. Druga kolekcija vjenčanica snimljena je u bajkovitom ambijentu predivnog dvorca Trakošćan, a fotografije potpisuje cijenjena Mare Milin. Za zaštitno lice i ovoga puta izabrana je Tena Majetić iz agencije Talia model, Aldukova muza koja izvrsno predstavlja ovu modnu liniju.  Cilj linije Alduk Bridal je ponuditi estetski moderan, pročišćen, ali nadasve ženstven i senzualan, pomalo bajkovit proizvod u kojem će se buduće mladenke ugodno osjećati.

Dizajn bridal linije je klasičan, pročišćen svih suvišnih detalja te oslobođen kiča

Kao idealan ambijent za snimanje kampanje odabrana je Viteška dvorana dvorca Trakošćan, koji postaje sve poznatiji po organizaciji bajkovitih vjenčanja u jedinstvenom okružju.

"Dizajn bridal linije je klasičan, pročišćen svih suvišnih detalja te oslobođen kiča, a takav je bio i cijeli stajling na snimanju - minimalan i nenametljiv. Ručno vezenim detaljima na modelima smo samo naglasili neke dijelove te na taj način ostavili pečat na svakom modelu. Izuzetno je zanimljivo i kreativno raditi ovakve raskošne haljine, stoga se veselim razvoju i novim bridal projektima", objasnio je Ivan Alduk.

Kolekcija je koncipirana od jednostavnijih modela prema onim raskošnim te na taj način pruža mogućnost izbora svakoj mladenki ovisno o njenim željama. Modeli Alduk Bridal linije su unikatni i odlikuje ih ženstvenost. Svaki model se izrađuje prema mjerama mladenke i u dogovoru s njom, stoga je moguće birati boju, tkaninu ali i dodatne detalje.

Materijali korišteni u kolekciji su til, čipka, organdij, mat saten, te tkanine s 3D uzorcima, a svaka tkanina i svaki model haljine je ručno vezen i apliciran.


VIŠE O TEMAMAIvan Aldukvjenčanicevjenčane haljineTena MajetićMare Milin
Povezano