Alduk otkriva nove trendove u svijetu vjenčanica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.01.2024.

0

Foto: Jelena Balić Bartulović

Foto: Jelena Balić Bartulović

Nova kolekcija Alduk vjenčanica je moderna, prati liniju tijela, poigrava se naborima i neočekivanim detaljima, a novost je kompletan izostanak čipke

Najposebnija bridal kolekcija, ona s potpisom hrvatskog modnog brenda ALDUK je upravo predstavljena putem impresivnih vizuala image kampanje koja nam uvijek samo daje naslutiti što su to Ivan i njegov tim pripremili za ovu godinu.

Alduk Bridal

Alduk Bridal

"Nema potrebe sve kreativne adute u dizajnu novih modela vjenčanica otkrivati odmah. Image kampanja koju potpisuje moja draga i nagrađivana fotografkinja Jelena Balić nas uvijek vodi u neki drugi svijet, ona čini razliku naspram drugih", kaže Ivan.

Foto: Jelena Balić Bartulović

Foto: Jelena Balić Bartulović

Nova Alduk Bridal '24 kampanja, vizuali koji izvrsno korespondiraju s trenutnim modnim tokovima te unose svježinu na repetativno domaće tržište, odiše high fashion estetikom kojoj svakako pridonosi i zaštitno lice - Slovenka Ana Colja, model u svojim 40-im. Ivana Šimunić bila je zadužena za beauty dio projekta sa idejom - naglasiti ljepotu modela, ostaviti je svježom i posebnom.

Alduk Bridal

Alduk Bridal

"Ana je skriveni adute ove kampanje jer je doista posebna, autentična i prava žena koja će upravo ovu godinu stati pred oltar i ljubavi dati dodatni zalet. Njena energija iskusnog modela koji radi više od 22 godine je izvrsna nadopuna ovog projekta. Mislim da bolje zaštitno lice nismo mogli izabrati", rekao je Ivan, a nas je oduševilo što napokon u hrvatskoj modi vidimo korak naprijed. Ana doista svojom energijom "nosi" ovu kampanju.

Foto: Jelena Balić Bartulović

Foto: Jelena Balić Bartulović

Alduk vjenčanice su posljednjeg desetljeća, koliko postoji Alduk bridal linija, postale sinonim za vjenčanu modu lišenu pretjerivanja, izrađenu po mjeri kupca i uz personalizaciju.

Alduk Bridal

Alduk Bridal

Nova kolekcija Alduk vjenčanica je moderna, prati liniju tijela, poigrava se naborima i neočekivanim detaljima, a novost je kompletan izostanak čipke. Tkanine su luksuzne, pomalo klasične, ručno drapirane i čiste, glatke površine.  Upravo to je dizajneru dalo prostora za poigravanje s volumenom, detaljima i postizanjem efektnih, senzualnih modela. Kolekcijski povezani, a opet svaki sa posebnom idejom u svom dizajnu i kroju.


VIŠE O TEMAMAhrvatska modaIvan AldukvjenčaniceAna ColjaAlduk Bridal
Povezano