Alduk nema ni cvijeće ni vesele boje, a opet nas veseli!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.05.2019.

0

Alduk Noir

Alduk Noir

Nova Aldukova kampanja nema ni cvijeće ni vesele boje, a jako nas veseli! Pogledajte koliko privlačno može izgledati jednostavnost u pristupu, a težnja ka savršenstvu u izvedbi

Romantična, prozračna i vesela modna kampanja za aktualnu sezonu proljeće/ljeto svakako nije karakteristika nove kolekcije i kampanje modnog kreativca čijim se projektima veselimo i rado ih očekujemo. Sasvim drukčije novu sezonu vidi poznati modni dizajner Ivan Alduk koji nas opetovano uspijeva zaljubiti u svoj rad. Pomalo barokna estetika, poigravanje svjetlom i tamom u stilu velikog majstora Caravaggia estetska su okosnica kojom je fotografski dvojac Decker&Kutić udahnuo jednu novu i pomalo neočekivanu vizualnu energiju u Alduk kolekciju "Noir" za proljeće i ljeto 2019. godine.
Foto: Decker&Kutić

Foto: Decker&Kutić

Noir je tamom i pomalo mistikom okupana nova kampanja kojom predstavljamo jednu svježu viziju Alduk dizajna u novoj sezoni. Jednostavnošću fotografske kulise stavljamo naglasak na sam dizajn koji svake sezone evoluira u skladu s potrebama naših klijentica i kreativnim željama mene kao glavnog dizajnera. Tajnovita, senzualna i privlačna - epiteti su to koje vežem uz novu kolekciju i kampanju" izjavio je Ivan povodom predstavljanja nove kampanje.
Alduk "Noir" u kratkim crtama je:

Alduk S/S 2019

Alduk S/S 2019

- kolekcija od 45 modela i modna kampanja poznatog dizajnera Ivana Alduka za sezonu proljeće/ljeto 2019.

- temeljena na crnoj i krem kao baznim tonovima, ali obiluje i tonovima žute, roze, plave, sive i crvene

Foto: Decker&Kutić

Foto: Decker&Kutić

- pojedini modeli su unikatni i na tragu visoke mode

- hit modeli će svakako postati neodoljive haljine sa sjajnim resama koje su već osvojile Jelenu Rozgu, Kristinu Krepelu, Anu Radišić i Ivanu Delač

Foto: Decker&Kutić

Foto: Decker&Kutić

- make-up je djelo izvrsne Simone Antonović, a Mijo Majhen je osmislio čak tri stajlinga kose.

Nova Alduk kolekcija, nagovještena putem ove zavodljive kampanje s modelom Suzanom Horvat u glavnoj ulozi, je već neko vrijeme dostupna u dizajnerovom showroomu gdje su reakcije klijentica izvrsne, a uskoro ćemo ju imati prilike pomnije istražiti putem pripadajućeg lookbooka.

Noir u režiji Ivana Alduka

Noir u režiji Ivana Alduka

Ovaj dizajner njeguje individualan pristup svakoj klijentici, stoga se za obilazak i probu potrebno naručiti na službene kontakte, ali samo tako ste sigurni da vas u isprobavanju i kupnji ovih posebnih haljina neće baš nitko smetati.

VIŠE O TEMAMAIvan AldukDecker&KutićMijo Majhen
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se