ALDUK lansirao dvije kampanje s cool efektom koje izazivaju reakciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.10.2019.

0

Alduk F/W 2019/2020.

Alduk F/W 2019/2020.

Ivan Alduk i ovaj je put uspio na inovativan način predstaviti svoju novu kolekciju od čak 52 modela na kojoj je rađeno posljednja tri mjeseca

Dvije kampanje -  jedna jako instagramična, vibrantna, koju ćete odmah uočiti i lajkati jer svojom estetikom izaziva stop u skrolanju, interes i potencijalno srce u komentaru te ona druga - suprotna, bazirana na umjetnosti, malim siluetama, neobičnoj perspektivi i čistoći. Za nju se treba čak malo i potruditi, zastati, uvećati fotografiju, pomicati je po ekranu i proučiti. Jedna nam povlađuje, a druga traži pozornost i angažman.
Ivan Alduk i ovaj je put uspio na inovativan način predstaviti svoju novu kolekciju od čak 52 modela na kojoj je rađeno posljednja tri mjeseca, a koja je već dostupna u dizajnerovu showroomu. Da dizajn ne staje u ateljeu, već se prenosi na sve aspekte jednog svjesnog modnog brenda jasnije je no ikad, a ipak - toliko su često ovakvi dizajneri rijetkost na domaćem modnom nebu.
Aldukove modne ideje za jesen/zimu 2019/2020.

Aldukove modne ideje za jesen/zimu 2019/2020.

"Želio sam izazvati reakciju, a to je postalo sve teže! Sve nas korisnike društvenih mreža odlučio sam počastiti predivnim fotografijama vibrantnih boja koje će nam odmah privući pozornost jer ne traže dodatnu aktivnost, ali isto tako i malo "naživcirati" jer drugi dio vizuala nove kampanje moramo ipak uvećavati da vidimo što je to Alduk novo napravio i ima li kampanja taj kul "killer" efekt", izjavio je Ivan povodom predstavljanja svoje nove modne kolekcije za aktualnu sezonu jesen/zima i, moramo nadodati, još jednom uspio napraviti izvrstan korak hrvatskog modnog dizajna.

Alduk "Color Killer" u kratkim je crtama:

- kolekcija od 52 modela i modna kampanja poznatog dizajnera Ivana Alduka za sezonu jesen/zima 2019.

- kolekcija temeljena na brokatnim tkaninama s uzorkom, 3D čipkama te tkaninama od tila optočenim šarenim šljokicama koje daju kul, "ubojit" efekt okupan bojama - kako sam naziv kolekcije sugerira

- lagana asimetrija, živi rub na haljinama, kombinezoni, hlače, kožni i šljokičasti topovi, majice s teksturom ili od pletiva te neizostavne haljine - temelj su ove kolekcije

- make up je djelo izvrsnog Saše Jokovića i Marka Tolića, a Mijo Majhen osmislio je styling kose.

Alduk

Alduk

Novu Alduk kolekciju -  predstavljenu kroz ovu zanimljivu kampanju s modelom Suzanom Horvat u glavnoj ulozi i fotografkinjom Jelenom Balić iza objektiva, uskoro ćete imati priliku pomnije istražiti putem pripadajućeg lookbooka.

VIŠE O TEMAMAIvan Alduk
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se