Aldo stigao u City Center One u Zagrebu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 19.09.2011.

0

Kanadski Aldo otvorio je svoju prvi trgovinu u City Centeru One u Zagrebu

Aldo

Aldo

Kanadski modni brand Aldo otvorio je svoju prvi trgovinu u City Centeru One u ZagrebuPopularni kanadski modni brand Aldo, najpoznatiji po kvalitetnim cipelama, prije par dana je stigao u City Center One u Zagrebu.

Kompaniju Aldo utemeljio je Aldo Bensadoun 1972. godine u Montrealu (Kanada), a brand je ubrzo postao jedan od svjetskih lidera u segmentu proizvodnje modne obuće i accessoirea. 1993. godine Aldo širi svoju maloprodajnu mrežu na Sjedinjene Američke Države, a 2002. pridružuje se svjetskoj sceni otvaranjem prodavaonice u Engleskoj, u samom centru Londona. Aldo trenutno posjeduje 700 prodavaonica širom Kanade, SAD-a i Engleske, dok putem franšiznih partnera posluje u 35 zemalja s 300 prodavaonica. Danas kompanija uspješno posluje na svim kontinentima, osim Antarktika. Aldo se ne bavi veleprodajom, već robu prodaje isključivo u vlastitim prodavaonicama ili prodavaonicama u sklopu robnih kuća.

Osim po dobrim cipelama, Aldo je prepoznatljiv i po otkačenim reklamnim kampanjama, poput one za sezonu proljeće/ljeto 2011, u kojoj je njihove plakate krasila slavna Lily Donaldson, dok je fotografiju odradio jedan od najvećih svjetskih majstora - Terry Richardson.

Povezano