Albinin glazbeni video ne izlazi iz trendinga

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.06.2023.

0

Albina, Grad Sve Zna / BTS Fotografija: Ana Cindrić

Albina, Grad Sve Zna / BTS Fotografija: Ana Cindrić

Osim Albini i pjesmi koju potpisuje, pohvale su upućene kako glazbenoj tako i video produkciji, a stiglo je i nekoliko zanimljivih prijedloga za suradnju

Nepunih tjedan dana od objave Albinina najnovija autorska pjesma i prateći glazbeni video privukli su veliku pažnju! Naime, nakon što je zaintrigirala javnost i slušatelje već samom porukom koja se krije u naslovu pjesme "Grad Sve Zna", slušanost na glazbenim platformama ne opada, naprotiv – konstantno raste, dok se istog dana kad je plasiran, glazbeni video našao na popisu Youtube trendinga u kojem još uvijek boravi.

Albini poruke neprestano pristižu sa svih strana, a sjajne reakcije nižu se i u komentarima na društvenim mrežama:

„Konačno nešto svjetski“, upečatljiv je komentar na YouTubeu, s čime se slažu i drugi fanovi: „Wow! Samo ću reći: svjetska, a naša! Idemooooooo predivna djevojko!“. Među nizom lijepih riječi i podrške („Top / Svaka čast / Bravo / Odlično / Pravi ljetni hit / Goriiii“), ljubav joj je (uz nekoliko emoticona sa znakom srca) virtualno poslana čak i iz dalekog Čilea: „The way I love Albina's music. Love from Chile“!

Osim Albini i pjesmi koju potpisuje, pohvale su upućene kako glazbenoj tako i video produkciji, a stiglo je i nekoliko zanimljivih prijedloga za suradnju. Među njima, istaknuo se onaj koji mladu hrvatsku pop zvijezdu može zamisliti uz bok globalnoj ikoni svjetskih dance podija: „Vrhunska produkcija i glazbeni smjer. Mislim da bi joj suradnja s Jax Jonesom odlično legla.“

Mlada glazbenica i autorica, koja je trenutačno u iznimno kreativnom periodu, ne odbacuje ideje za buduće suradnje, no ipak otkriva kako s Đanom Smajom i Hrvojem Domazetom - u suradnji s kojima je napisala „Grad Sve Zna“ - već sada intenzivno radi na novim pjesmama kojima namjerava zaokružiti glazbeno poglavlje započeto pjesmama „27.“ i „Žar“.

„Jako mi je drago što su ljudi prepoznali pjesmu i što im se spot toliko sviđa. Radili su ga Luka Matković & Ana Cindrić, sjajna mlada ekipa puna ideja s kojima je bilo maksimalno ugodno surađivati“, poručila je Albina.

Pjesma „Grad Sve Zna“ dostupna je na svim glazbenim platformama, a glazbeni video spot o kojem se priča pogledati se može ovdje:Styling Albine i LIU JO upotpunjen je šminkom Marka Tolića te frizurama Zvonimira Franića / Salon Franić i Sandre Đurašin. Posebne zahvale idu Karli Šilović i plesačicama plesnog studija Step by step (Vita Fiket, Ena Bukal, Leona Bukal, Marija Milić, Patricija Kršić, Ana Gomerčić, Dunja Gomerčić) koje su u spot donijele energiju klupskog izlaska.

Uz redateljske uloge, Luka Matković ujedno je preuzeo ulogu direktora fotografije, Ana Cindrić zaslužna je i za fotografije i VHS snimke nastale na setu. Iza „behind the scenes“ videa stoji Luka Križanac koji je paralelno asistirao na samom snimanju, dok se za rasvjetu pobrinuo Marko / MTTN. Grafička rješenja video spota dolaze s Blck.xcvi potpisom, a kao i do sad, studijske fotografije djelo su Ante Odaka dok kreativno rješenje naslovnice potpisuje Zo dizajn.


VIŠE O TEMAMAAlbina
Povezano