Ako tražite savršenu proljetnu vjenčanicu, pogledajte ovo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.03.2021.

0

Foto: Robert Kale

Foto: Robert Kale

Nakon predstavljene kampanje i lookbooka svoje linije vjenčanica, Alduk donosi jedan izuzetno atraktivan editorijal u suradnji s fotografom Robertom Kaleom

Hrvatski modni dizajner zavidne radne etike i nepresušne kreativne energije, Ivan Alduk, donosi izuzetno atraktivan i romantičan bridal editorijal u kojemu su modeli vjenčanica iz njegove aktualne kolekcije posebno zasjali.

Naviknuli smo na razne odgode i stagnacije, na čekanje i kompromise, no usprkos toj apstinenciji od velikog broja životnih radosti, jedva čekamo neku prigodu za izlazak, putovanje, kupnju haljine, proslavu ili pak vjenčanje najbolje prijateljice. Možda su te sitne, ali realno velike i bitne ljudske potrebe posljednju godinu dana stavljene po strani, no čvrsto vjerujemo kako i to vrijeme prolazi. U optimističnom i nadasve kreativnom duhu, hrvatski modni dizajner Ivan Alduk, nakon predstavljene kampanje i lookbooka svoje linije vjenčanica, donosi jedan izuzetno atraktivan editorijal u suradnji s fotografom Robertom Kaleom.

"Mislim da je rad, planiranje i stvaranje kolekcija, projekata nešto najbolje što kao dizajner mogu napraviti u ovo vrijeme te na taj način našim klijentima i vašim čitateljima skrenuti misli na nešto pozitivno, lijepo i optimistično. S tom idejom smo išli u stvaranje ovog modnog editorijala koji nosi romantičnu, modnu ali i realnu notu jer ovako nešto svaka mladenka može imati na svoj dan ukoliko izabere dobre suradnike, kao što su dizajner vjenčanice i fotograf" izjavio je Ivan.

Alduk S/S 2021

Alduk S/S 2021

Elena Dizdar je utjelovila modernu Alduk mladenku, a modeli sirena kroja s prorezom, otvorenim ramenima ili pak šireg A kroja s bogatim svilenima volanima i decentnim vezom čipke joj izvrsno stoje. Harmonija udobnosti i estetike jest jedna od odlika Aldukovih vjenčanica koje se izrađuju prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju, a za što kvalitetniju probu i osobniji pristup potrebno je rezervirati termin za isprobavanje vjenčanica u Alduk dućanu i showroomu na adresi Trg kralja Tomislava 19, Zagreb.

Foto: Robert Kale

Foto: Robert Kale

Neutralan makeup koji naglašava prirodnu ljepotu i zdravlje kože te lagano valovita, opuštena kosa za što moderniji prizvuk djelo su stručnjaka iz Marcela studija koji su nam dali par savjeta oko idealnog stajlinga kose za vjenčanje.

Alduk S/S 2021

Alduk S/S 2021

"Najveći trend vjenčanih frizura bit će spuštena ili polu podignuta valovita kosa ukrašena decentnim ukrasima ili vjenčićima od cvijeća. Romantične pundže su klasik i savršeno rješenje za svaki vjenčani izgled. Ako imate vjenčanicu otvorenih leda i želite ih istaknuti, onda je niska romantična pundža odabir za vas. Visoki romantični valoviti rep je šik i ženstven te je idealan za mladenke duge kose" izjavila je Jadranka Pezo u ime Studio Marcela.

Foto: Robert Kale

Foto: Robert Kale

"Suradnja s Aldukom i njegovim timom je toliko glatko tekla da sam doista pozitivno iznenađen, ne samo njihovom stučnošću i točnim poznavanjem cilja, već i izborom lokacije, modela i vjenčanica koje su ušle u ovo snimanje. Najbitnije je da se energija tima i fotografa, ili u slučaju vjenčanja, mladenaca i fotografa poklopi jer je tako rezultat zagarantiran" nadodao je fotograf Robert Kale.


VIŠE O TEMAMAbijela bojavjenčaniceIvan Aldukvjenčane haljinesvečane haljineRobert Kale
Povezano