Afrička veza Juicy Couturea: Behati Prinsloo + Candice Swanepoel

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 08.02.2016.

0

Juicy Couture Black Label u kampanji za proljeće/ljeto 2016. angažirao je afričke zavodnice Behati Prinsloo i Candice Swanepoel

Afričke ljepotice Behati Prinsloo i Candice Swanepoel najčešće viđamo u kupaćim kostimima i seksi rublju, ali to definitivno nije jedina sfera njihovog manekenskog djelovanja. Ništa manje dobro ne izgledaju ni u kratkim hlačicama, trenirkama, trapericama i haljinama, a to nam najbolje dokazuje nova reklamna kampanja branda Juicy Couture Black Label.

U seriji šarenih vizuala za proljeće/ljeto 2016. namibijsko-južnoafrička veza koju je proslavio Victoria's Secret predstavlja nam otkačene krpice i modne dodatke Juicy Couture, od seksi hlačica s ludim printevima preko cool trenirki i majica s blještavim detaljima do lepršavih cvjetnih maksi suknji i neodoljivih zlatnih tenisica.

Fotografiju potpisuje slavni nizozemski dvojac Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, a styling Carlyne Cerf De Dudzeele.


VIŠE O TEMAMAmaksi suknjetrenirkeJuicy CoutureInez van LamsweerdeVinoodh Matadinkratke hlačiceBehati PrinslooCandice Swanepoel
Povezano